Cable Masters, de specialist in Functiebehoud en brandveilige kabels!

18 jan

Cable Masters is al meer dan 20 jaar actief als adviseur en leverancier van kabels voor brandbeveiliging installaties. Cable Masters is specialist in Functiebehoud kabels en leveren een systeem dat als als voordeel heeft dat er grotere bevestiging afstanden mogelijk zijn. Daarnaast levert Cable Masters haar eigen Signaal- en Alarmkabels die door diverse BMI systeem leveranciers worden aanbevolen. Kijk bijvoorbeeld naar de kabelspecificatie van Siemens.

Maar naast het brandveiligheid specialisme kan Cable Masters ook acteren als kabel makelaar. Door de, in de loop van jaren opgebouwde, hechte relaties met diverse kabel fabrikanten kan de juiste kabel gevonden worden voor diverse projecten. Denk aan Aluminium-, Midden spanning-, Instrumentatie en overige kabels. Cable Masters is hiermee merk onafhankelijk en dus zullen ze op zoek gaan naar de fabriek met de beste prijs en levertijd.

Ook geven ze regelmatig Webinars om het gebied van Functiebehoud en Overige ontwikkelingen op de kabel markt. Zoals de wijzigingen in het Bouwbesluit m.b.t. de brandklasse van kabels.