Even voorstellen!!

3 dec

Mijn naam is Kees van der Laan, sinds 1 Oktober 2020 in dienst bij Cable Masters als Jr. accountmanager west Nederland.

Ik ben 20 lentes jong en woon samen met mijn vriendin Fleur in Den Haag. Ik heb (nog) geen kinderen.

Ik ben hier als een ruwe diamant binnen gekomen en door middel van trainingen, cursussen en meelopen met Ricardo Dissel gaan we die diamant slijpen. Zodat ik jullie, onze klanten, kan adviseren op het gebied van functiebehoud, brandveilige bekabeling en kabels in het algemeen.

Voordat dit avontuur begon ben ik accountmanager bij Verisure geweest en doorgegroeid naar team leider accountmanagement. Dat heb ik anderhalf jaar gedaan. Daarna werd ik gevraagd om een sales kantoor in Rotterdam op te zetten en te managen. Dit heb ik met veel plezier gedaan tot ik Cable Masters tegen kwam.

Cable Masters zou ik beschrijven als een familie bedrijf zonder dat het een familie bedrijf is. Door de jarenlange ervaring op de markt en de loyaliteit van werknemers lopen hier, zoals ik het noem, een paar levende kabel encyclopedieën.

Bij veel van onze klanten staan wij bekend om het specialisme Functiebehoud. Top! Maar…. Wij doen zoveel meer dan dat. Zeker op het gebied van brandveilige bekabeling, dat sinds de invoering van het nieuwe bouwbesluit (1 Juli 2020) een hot item is. Onze klanten en toekomstige klanten kunnen mij en Cable Masters altijd bellen voor advies of eventueel een training op het gebied van Functiebehoud en brandveilige bekabeling.

Bent u een elektrotechnisch installateur en gebruikt u alarm- signaalkabel voor uw projecten. Neem contact met mij op want op het gebied van advies en service is Cable Masters de perfecte partner.

Graag tot snel.