Even voorstellen

4 jan

En dan is het  2021 . .

Wij hopen dat iedereen gezond, met veel optimisme en enthousiasme start aan het nieuwe jaar.

Na afsluiting van een zeer ‘vreemd’ 2020 door bijzonder weinig persoonlijk contact met mijn relaties, is het misschien leuk om mij nader voor te stellen aan degenen die mij mogelijk (nog) niet goed kennen.

Mijn naam is Ricardo Dissel. Ik ben 47 jaar en inmiddels 10 jaar werkzaam bij Cable Masters als (key) accountmanager.  Ik woon in Rotterdam, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Een dochter van 13 en een zoon van 10 jaar.

Na afronding van de MTS Elektrotechniek ben ik gestart met mijn commerciële carrière in de datacommunicatie / ICT.

In het begin bij diverse distributeurs voor netwerkbekabeling en ICT apparatuur commerciële binnendienst functies vervult, maar op korte termijn toch de liefde voor het accountmanagement gevonden. Lekker met redelijke vrijheid en veel enthousiasme werken aan het bouwen van goede relaties. In de periode van 1995 en 2011 heb ik diverse werkgevers gehad. Bij twee installatiebedrijven heb ik ook de ander zijde van de tafel heb mogen ontdekken en daar veel geleerd, met name hoe het in de praktijk eraan toe gaat.

Na 17 jaar wilde ik iets anders dan datakabel en apparatuur, waardoor ik in 2011 bij Cable Masters terecht kwam. Weer in de kabels, maar wel andere soorten. In het bijzonder de brandveilige kabels leken mij een zeer interessant specialisme.

Dat ik hier nu al weer 10 jaar zit, zegt bij mij heel veel. Dat betekent dat Cable Masters een zeer  prettig bedrijf is met leuke collega’s. Een relatief kleine, maar flexibele organisatie met hele korte lijnen tussen de diverse afdelingen. En uiteraard alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zodat je elke dag weer fluitend op pad gaat. Ook de markt waarin wij zitten beviel mij meteen en ik heb  geprobeerd deze mij goed eigen te maken om mijn relaties correct en op het juiste niveau te bedienen.

Op het gebied van functiebehoud oplossingen zijn wij een van de weinige partijen die niet alleen de kennis hebben, maar deze ook delen. Dit doen wij door middel van trainingen, presentaties en projectadvies, zowel fysiek als online. Daarnaast zijn wij zeer succesvol in bekabeling voor brandmelding- of ontruiming installaties en fungeren wij inmiddels ook als leverancier voor alle benodigde kabels (van brandmeld kabels tot midden spanning) voor projecten binnen de markten utiliteit, industrie en infra.

Geen woorden maar daden zeggen wij in Rotterdam. Dat is ook mijn motto: zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Het bouwen aan goede relaties op basis van wederzijds vertrouwen en samen mooie projecten  maken, dat is wat ik het liefste doe. Dat lukt alleen als ik samen met mijn collega’s op dezelfde voet blijf doorgaan. Hard werken met  plezier en zorgen dat onze relaties tevreden zijn met de kwaliteit van de materialen en onze dienstverlening.

Laten we er ook in 2021 weer van genieten en er samen een mooi en succesvol jaar van maken. Uiteraard spreek ik ook in 2021 weer zo veel mogelijk relaties al dan niet online, dus… tot snel!

 

Groeten,

Ricardo Dissel