Even voorstellen – Marc Bieleveldt

1 feb

Met alles wat er om ons heen gebeurt, met Covid-19 en met het aanpassen naar “de nieuwe manier van werken” waar we allemaal noodgedwongen mee om proberen te gaan, leek het ons als Cable Masters leuk om digitaal meer over onszelf te vertellen. Zodat jullie, onze relaties, ons nog beter leren kennen.

Deze keer de eer om iets over zichzelf te vertellen is aan Marc Bieleveldt:

Mijn naam is Marc Bieleveldt, sinds 2016 betrokken bij Cable Masters als directeur. 56 jaar, woonachtig in Eindhoven, getrouwd en 2 studerende kinderen.

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en ben al 30 jaar werkzaam in de elektrotechniek in diverse verkoop- en directiefuncties. Mijn focus ligt altijd op de klant en het verbeteren van teams (de juiste mensen de juiste dingen te laten doen). Dit is de afgelopen jaren bijzonder goed gelukt bij Cable Masters: we hebben een fantastisch team van professionals dagelijks bezig met het realiseren van mooie projecten. Voor ons team zoeken we nog een senior accountmanager. Bekijk ons functieprofiel op https://cablemasters.nl/vacatures/.

De samenwerking met onze klanten (installateurs en adviseurs), onze partners (fabrikanten waaronder Leoni Studer) en vooraanstaande partijen in Nederland (Siemens, Honeywell, VDS, Kiwa/R2B en Normec) draagt bij aan een goede positie op de Nederlandse markt op het gebied van Functie Behoud en brandveilige kabels.

We doen dagelijks onze naam Cable Masters eer aan door het geven van adviezen, verzorgen van trainingen en het informeren van onze relaties. Op https://cablemasters.nl/service/trainingen-en-seminars/ vindt u alle sessies voor de komende maanden.

 

Cable Masters is dé specialist van Functiebehoud kabelsystemen en signaalkabels voor o.a. brandmeldinstallaties. Dit specialisme in Functiebehoud geeft ons de mogelijkheid om op diverse niveaus mee te kunnen denken om de beste mogelijkheden te bieden voor Functiebehoud kabelsysteem oplossingen. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze partner Leoni Studer. Waar we dus ook regelmatig contact mee hebben op technisch vlak. Met name over ontwikkelingen in de markt en certificeringen.

Ook komen we regelmatig op diverse project locaties om advies te geven op het gebied van Functiebehoud montage mogelijkheden. Naast het bedienen van de installateurs, zitten we ook vaak om tafel met Adviesbureaus om advies te geven over Functiebehoud mogelijkheden. En dat maakt werken voor Cable Masters erg interessant en leuk.

Ben je betrokken bij een nieuw project en heb je te maken met Functiebehoud en/of je wil graag op de hoogte gebracht worden over Functiebehoud d.m.v. één van onze Webinars. Of je nu adviseur/engineer bent of werkvoorbereider/projectleider/uitvoerder/monteur van een installatie bedrijf, neem contact met me op voor één van onze Webinars of voor een passende oplossing voor al je kabel uitdagingen. Want voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Blijf gezond!

Marc Bieleveldt