Even voorstellen, Virindhra Badri

16 mrt

Met alles wat er om ons heen gebeurt, met Covid-19 en met het aanpassen naar “de nieuwe manier van werken” waar we allemaal noodgedwongen mee om proberen te gaan, leek het ons leuk om digitaal meer over onszelf te vertellen, zodat jullie, onze relaties, ons nog beter leren kennen.

Mijn naam is Virindhra Badri. Met een lastig uit te spreken voornaam beter bekend als “Badri”. Ik ben 41 jaar en inmiddels bijna 4 jaar werkzaam bij Cable Master. Sinds 2003 woon ik in Den Haag; ik ben getrouwd en heb 2 zonen (12 en 9 jaar).

Na het afronden van de MTS Elektrotechniek ben ik werkzaam geweest bij diverse elektrotechnische installatiebedrijven, zowel op de werkvloer als op kantoor.

Ik ben in 2002 begonnen als monteur bij Hoppenbrouwers. Daar ben ik werkzaam geweest in de afdeling machinebouw ten behoeve van automatisering van fabrieken. Een specialistische tak van sport op het gebied van elektrotechniek.

In 2003 ben ik verhuisd naar Den Haag en ik kwam terecht bij Smit & Van der Linden. Hier ben ik twee jaar werkzaam geweest als CAD-tekenaar. Denk hierbij aan in autocad/stabicad diverse elektrotechnische installaties uitwerken op een bouwkundige layer. Na twee jaar ben ik weer de werkvloer op gegaan en heb ik diverse werkzaamheden uitgevoerd in de utiliteit.

In 2008 trad ik in dienst bij Van Dorp Installaties. Hier ben ik werkzaam geweest als projectmonteur en storingsmonteur. De eerste vier jaar had ik een vaste werkplek bij een klant die gespecialiseerd is in het bouwen van mobiele, medische trailers. Ik gaf hier leiding aan een man of 12 en was verantwoordelijk voor de elektrotechnische installatie van ca. 55 mammografietrailers voor borstkankeronderzoek. Na afronding van deze opdracht heb ik ook bij mogen bijdragen aan de bouw van tien KPN standalone trailers die volledig op zonnepanelen draaien en een aantal MRI trailers. In 2012 Ben ik verdergegaan als storingsmonteur en was ik verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen, het onderhoud van elektrische installaties en klimaatbeheer (meet- en regeltechniek).

Na 15 jaren gewerkt te hebben op diverse gebieden in de elektrotechniek, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Cable Masters kwam op mijn pad. Hier ben ik sinds mei 2017 werkzaam als commercieel binnendienst medewerker. Na jaren gewerkt te hebben met kabels, verkoop ik deze nu aan installateurs. De technische kennis die ik al die jaren heb vergaard, komen hier goed van pas bij het adviseren van onze relaties.

Cable Masters is een kleine organisatie met veel ambities. Ons team bestaat uit een hechte groep met leuke collega’s. Wij staan bekend als de specialist op het gebied van functiebehoud, maar fungeren inmiddels ook als leverancier voor diverse kabels (van brandmeld- tot middenspanningskabels) voor projecten binnen de markten utiliteit, industrie en infra.

2020 was voor iedereen een heel raar jaar. Ondanks corona hebben we toch geleerd hoe we nader tot elkaar kunnen komen door middel van Teams of ouderwets telefonisch contact. Dit heeft voor Cable Masters geresulteerd in een positief jaar.

Laten we ook van 2021 genieten en er samen weer een mooi en succesvol jaar van maken.  Heeft u vragen of advies nodig, aarzel niet en neem direct contact op. Cable Masters staat ook in 2021 voor u klaar.

Blijf gezond!

Virindhra Badri