Longfonds

16 dec

Dit jaar is een bijzonder jaar geweest voor werkend Nederland. Met recht een adembenemend jaar! Door Corona komt dat in een heel ander daglicht te staan.
Werken, dat is wat ons in de eerste instantie verbindt. Dat was veelal niet “live” maar via online interactie. We missen het onderlinge contact, bellen kan, maar we missen de lichaamstaal.

Daar waar een goede wijn altijd moet “ademen”, en deze fles dit jaar niet uitgedeeld kan worden, hebben we bedacht dat het goed zou zijn om deze gelden te doneren aan een goed doel. Van het laten ademen van de wijn, is de stap naar het longfonds snel gemaakt.
Wanneer je niet-, of beperkt getroffen bent door het Corona virus, heb je normaal gesproken geen gebrek aan zuurstof om te ademen. Door Corona hebben we gezien dat ademnood een levensbedreigend onderdeel kan zijn van deze ziekte. De beelden in de wereld staan nog scherp op ons netvlies.
Om mensen die dit overkomt te ondersteunen, hebben we bij Cable Masters besloten een gift over te maken naar het longfonds. Adem is leven. En leven, dat willen we, met elkaar!

We willen u bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en wensen u een fijne kerst en gezond nieuwjaar toe!