Oranje Actie

10 jun

Cable Masters is ORANJE

Als we aan “Oranje” denken, dan denken we waarschijnlijk aan het Nederlands Elftal.

Het EK gaat nu toch echt, na een jaar uitstel, beginnen. En al heeft het even geduurd, de oranjekoorts begint nu toch te komen.

Dat bracht ons op het idee om u te laten profiteren van onze ORANJE ACTIE!!

De link was al snel gelegd; Nederlands Elftal – Oranjekoorts – Functiebehoud installatiekabel: ORANJE

En zoals je bij koorts moet zorgen dat je niet oververhit raakt, speelt oververhitting en brand ook een essentiƫle rol bij functiebehoud. Onze functiebehoud installatiekabels zorgen ervoor dat rook-warmte afvoerinstallaties, brandweerliften, sprinklerpompen en centrale noodverlichting lang genoeg in werking blijven om het gebouw veilig te verlaten.

               

Dus als u de oranjekoorts tijdens het toernooi onder controle houdt, dan belonen wij u met een extra korting op zowel de oranje functiebehoud installatiekabels als op onze montagematerialen.

De actie is geldig tijdens het toernooi van 11 juni t/m 11 juli.

Als u tijdens deze periode een offerte-aanvraag doet voor functiebehoud installatiekabel of montagemateriaal in combinatie met functiebehoud installatiekabel, ontvangt u een additionele korting van 15% op genoemde materialen. Dit mag ook voor een toekomstig project gedurende het jaar zijn.

Neem een kijkje in onze Online Catalogus om te kijken voor welke producten de actie geldt. Blader naar de hoofdstukken Functiebehoud en Installatiemateriaal.

Online Catalogus

Neem contact met ons op voor advies op het gebied van installatie volgens de functiebehoud richtlijnen of over onze ongekende montage afstanden in combinatie met een volledig systeemcertificaat.

Met Oranje groeten,

 

Team Cable Masters