VACATURE – Accountmanager Utiliteit (m/v)

6 mrt

Ter uitbreiding van het advies- en verkoopteam is bij Cable Masters een vacature voor een gedreven en ondernemende

Accountmanager Utiliteit (m/v)

In jouw werkgebied bezoek je bestaande relaties en ga je op zoek naar nieuwe. Om in een adviserende rol kabels en kabeldraagsystemen met functiebehoud in utiliteitsprojecten te adviseren en verkopen. Denk hierbij aan grote kantoor- en schoolgebouwen, zorginstellingen, winkelcentra, stations, evenementenlocaties en productieomgevingen. Jouw gesprekspartners zijn de voorschrijvers en de verantwoordelijke uitvoerders; elektrotechnische adviseurs en project-engineers bij de grotere installatiebedrijven. Met hen deel jij jouw kennis en ervaring om veilige installaties te realiseren.

Met jouw actuele kennis over functiebehoud in de elektrotechniek initieer je verkoopkansen en presenteer je maatwerkoplossingen aan jouw klanten. Daarbij mag je rekenen op ondersteuning van je ervaren collega’s op de binnendienst in Rijswijk. Jij begeleidt jouw projecten door de ontwerp- en aanbestedingsfasen naar een opdracht. Aan de basis van je activiteiten ligt een doelgericht verkoopplan dat je regelmatig toetst en bijstelt. Jij treedt de markt tegemoet met een proactieve instelling. Je bent gewend om zelfstandig te werken, je klanten te ontzorgen en ambitieuze doelstellingen te realiseren.

De ideale kandidaat voor deze vacature:

  • werkt en denkt op MBO+ of HBO niveau
  • heeft een aantal jaren ervaring met adviserende verkoop van (elektro) technische oplossingen en producten
  • heeft een positieve instelling en is gretig om te leren
  • gaat complexe verkooptrajecten niet uit de weg en heeft de diverse belangen van projectpartijen helder voor ogen
  • is geïnteresseerd in de technische niche van functiebehoud

Daarnaast ben jij gewend zelfstandig jouw bezoeken te plannen, je werk gestructureerd in te delen en woon je bij voorkeur centraal in je rayon. Jij gaat er graag op uit om nieuwe mensen te ontmoeten, lees je de vakliteratuur, mist geen enkele relevante beurs of vakevenement. Bovendien ben jij de overtuigende gesprekspartner, trainer én het gezicht van Cable Masters voor jouw relaties.

De bedrijfscultuur van Cable Masters laat zich kenmerken door een informele cultuur, korte lijnen en de betrokken collega’s. In het kleine team is veel ruimte voor initiatief, vrijheid om te handelen in het belang van de klant en de onderneming, kansen voor persoonlijke, professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Cable Masters hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen natuurlijk ook zaken als een representatieve auto, goede communicatie- en presentatiemiddelen en een onkostenregeling.

Agent251 verzorgt exclusief de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Heb je eerst nog wat vragen? Jeroen Drankier is telefonisch en per WhatsApp (0614 009 251) beschikbaar om die te beantwoorden. Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae per mail aan Jeroen@Agent251.nl.

 

Cable Masters is een gespecialiseerde leverancier van kabels en kabeltechniek. Voor de utiliteit en de industrie is Cable Masters de partij als het gaat om volledige kabeloplossingen met functiebehoud. Kabels, kabeldraagsystemen en bevestigingsmaterialen die voldoen aan de normen voor functiebehoud voor bijvoorbeeld brandmeld-, ontruimings en omroepinstallaties worden in het magazijn in Rijswijk geconfectioneerd. Daarnaast neemt Cable Masters deel aan normcommissies om kennis te verkrijgen en te delen. Deze kennis over nieuwe technieken en de ontwikkeling in normen en voorschriften wordt gedeeld met relaties bij adviesbureaus en installatiebedrijven. Zo is Cable Masters een betrouwbare partner voor diverse marktpartijen als het gaat om kabels met functiebehoud. www.cablemasters.nl