Vacature verkoper binnendienst

3 jun

Wij willen ons team in Rijswijk versterken met een enthousiaste en ambitieuze verkoper binnendienst.

Cable Masters is gevestigd aan de Delftweg in Rijswijk langs de Vliet. De tram tussen Den Haag en Delft stopt voor de deur.

Bedrijf

Werken voor een specialist in kabels. Het stond misschien niet bovenaan je lijstje van favoriete werkplekken. En wat ga je dan verkopen? Kabels en draad? Gelukkig zijn we verder dan dat alleen. Cable Masters heeft een ijzersterke naam en een nog fijner klantenbestand van bedrijven die we echt verder helpen. Dat lukt ons door het nu net eens iets anders te doen dan al die anderen. Juiste adviezen verstrekken op basis van vragen stellen en luisteren naar onze klanten.

Echt? Ja echt! Niet spannend hoor, maar ontzorgen is een werkwoord waarop wij patent hebben aangevraagd. We zijn nogal goed in luisteren, hebben veel ervaring en maken afspraken die voor zowel onze klant als onszelf prettig werken. Daar zit misschien wel het grootste geheim: balans, plezier en een positief kritische blik maken van diensterlening een leuke en dankbare dienst.

Functie

De binnendienst……. vaak verward met “die afdeling die de rommel van de buitendienst mag opruimen”. Dat zien wij net even iets anders; bij Cable Masters ben je de spil tussen de domeinen logistiek, leveranciers, accountmanagers en natuurlijk onze klant. Als vertrouwde adviseur laveer je continu tussen onze commerciële belangen, een uitstekende klantrelatie en een fantastisch proces. Dat vergt veel van je organisatorisch vermogen; sensitiviteit en onderhandelingsvermogen en is daardoor een fantastische uitdaging voor jou, die net een volgende stap wil zetten in je carrière. Samen bouw je namelijk met ons mee aan het binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in de industrie, utiliteit, infra en installatietechniek. En niet alleen dat, wij gaan samen voor een optimale klantbeleving; eenmaal binnen, willen onze klanten dus nooit meer bij ons weg. Wij bouwen met jou mee aan je carrière.

En verder?

Een super uitdagende en afwisselende rol binnen een ambitieus bedrijf met korte lijnen en een pragmatische aanpak. Voor ons geen dikke rapporten en plannen voor de kast, maar direct slimme oplossingen invoeren als we daardoor beter worden. Dat doe je met een betrokken team dat dezelfde mentaliteit heeft als jij; can do, initiatief nemend, elkaar durven aanspreken en zeker successen samen vieren. Is je interesse gewekt en zie je al voor je hoe wij samen werken aan groei, dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Achtergrond

  • Afgeronde opleiding MBO
  • of een commerciële opleiding 
  • Zelfstandig, daadkrachtig, ambitieus en leergierig
  • Communicatief, klantgericht en commercieel
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Affiniteit met kabeltechniek is mooi meegenomen, maar zo niet, wij leren het je graag

 

soliciteer direct