Veiligheidsmaatregelen Cable Masters rondom Corona-virus

17 mrt

 

Geachte relatie,

De uitbraak van het Coronavirus houdt ons allemaal bezig en neemt nu dusdanige vormen aan dat we ook als organisatie serieus moeten kijken naar de manier waarop we met onze klanten en leveranciers samenwerken.

We brengen je middels dit bericht graag op de hoogte van de maatregelen die we hebben getroffen om onze klanten, leveranciers en medewerkers veilig en gezond te houden.

Cable Masters heeft de continuïteit van jouw bedrijfsvoering en het welzijn en de gezondheid van jouw medewerkers hoog in het vaandel staan. We zetten alles in het werk om onze dienstverlening in de ontstane situatie voort te zetten.

We volgen de mededelingen van de overheid en het RIVM op de voet en passen ons beleid hier op aan. We hebben een aantal belangrijke voorzorgsmaatregelen genomen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Als medewerkers symptomen van het virus vertonen worden ze gesommeerd thuis te blijven of worden direct naar huis gestuurd.

Bereikbaarheid

Verkoop binnendienst:
Je kunt onze collega’s op de bekende en gebruikelijke wijze bereiken via mail en telefoon. In deze periode willen we je vragen zoveel mogelijk digitaal te communiceren.

Verkoop buitendienst:
Onze buitendienst collega’s zijn vanaf heden gestopt met het bezoeken van klanten en werken vanuit thuislocaties of kantoor. Ze zijn uiteraard voor alle vragen mobiel bereikbaar. Alle reeds gemaakte afspraken zullen indien mogelijk alsnog telefonisch plaatsvinden of in de vorm van een Skype- of Teams-meeting.

Trainingen en opleidingen:
Tot en met 6 april zullen er geen opleidingen, workshops en trainingen worden georganiseerd in de kenniscentra op de diverse vestigingen.

Bezorging:
Onze chauffeurs proberen contact met andere mensen zoveel mogelijk te vermijden. Bij aflevering wordt er een foto gemaakt van de zending en de naam van de ontvanger wordt genoteerd. Er hoeft geen handtekening te worden gezet bij ontvangst van de goederen, om zo ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen.

Levering goederen:
Op dit moment is onze voorraadpositie zoals gebruikelijk op peil. Op dit moment kunnen we de door u bestelde materialen zoals normaal leveren. Indien we concrete informatie hebben dat langere levertermijnen gaan gelden voor bepaalde producten zullen we dit communiceren.

Heeft u verder nog vragen dan horen wij deze natuurlijk graag!