Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Installatiekabel

De kabels die jij nodig hebt voor een veilige en efficiënte installatie.

 • Installatiekabel gearmeerd

 • Installatiekabel niet gearmeerd

 • Installatiekabel halogeenvrij

 • Installatiekabel PVC

 • Installatiekabel EMC

Gespecialiseerd advies nodig?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen 
voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Cable masters productlijnen

Utiliteit, Industrie en Infra

 • CM Functiebehoudkabel
 • CM Signaalkabel
 • CM Alarmkabel
 • CM Flex
 • CM Inducab
 • CM Induflex
Meer weten over onze productlijn?

Benieuwd naar het aanbod binnen onze productlijn? 
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Installatiekabels

Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw elektrische installatiebehoeften te voldoen. Bekijk ons assortiment aan installatiekabels en vind de juiste kabels voor jouw project.

Wat zijn installatiekabels?

Installatiekabels zijn essentiële componenten in de elektrische infrastructuur van zowel residentiële als commerciële gebouwen. Ze zijn ontworpen om elektrische stroom veilig te transporteren van het voedingspunt naar verschillende elektrische apparaten, verlichtingssystemen en schakelaars. Deze kabels zijn vervaardigd om te voldoen aan strikte veiligheidsnormen, waarbij isolatie en bescherming centraal staan om risico’s zoals kortsluiting en brandgevaar te minimaliseren.

Soorten installatiekabels

Bij Cable Masters bieden we een uitgebreide selectie van installatiekabels aan, ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van zowel residentiële als commerciële projecten. Onze installatiekabel 3×2,5 is een veelzijdige optie voor algemene elektrische installaties, perfect voor het aansluiten van stopcontacten en lichtpunten in woon- en kantoorruimtes. Voor projecten die minder stroom vereisen, bieden we de 2-aderige en 3-aderige installatiekabels, die ideaal zijn voor lichtschakelingen en andere basisfuncties. De installatiekabel 3×1,5 is een standaardkeuze voor verlichtingscircuits, terwijl onze 4×2,5 kabel extra aders biedt voor meer complexe installaties, zoals gecombineerde schakelingen of waar een neutrale draad en aarde vereist zijn voor extra veiligheid.

Voor nog grotere capaciteit en veelzijdigheid hebben we de 5-aderige installatiekabels, inclusief de 5×2,5 en de robuuste 5x4mm2 varianten, die uitstekend geschikt zijn voor zware toepassingen en waar meerdere circuits of functies door één kabel moeten worden gevoed. Deze kabels zijn ideaal voor uitgebreide installaties in zowel industriële als commerciële omgevingen, waarbij de 5x4mm2 kabel specifiek ontworpen is voor hogere belastingen en langere afstanden.

Voor buitengebruik biedt Cable Masters speciale installatiekabels die zijn ontworpen om de elementen te weerstaan. Deze buitenkabels zijn vervaardigd met extra bescherming tegen vocht, UV-straling en temperatuurschommelingen, waardoor ze perfect zijn voor tuinverlichting, buitenapparatuur en andere toepassingen waarbij de kabel aan de elementen wordt blootgesteld.

Waar worden ze gebruikt?

Installatiekabels van Cable Masters vinden hun toepassing in verschillende omgevingen, waaronder:

  • Woningbouw: Voor de elektrische bedrading van nieuwe woningen of bij renovatieprojecten. Van het aansluiten van lichtpunten tot het voorzien van stroom voor huishoudelijke apparaten;
  • Commerciële gebouwen: In kantoren, winkels, en andere bedrijfsruimten waar betrouwbare en veilige elektrische systemen cruciaal zijn voor de dagelijkse operaties;
  • Industriële installaties: Voor de stroomvoorziening van machines, verlichting en andere essentiële systemen in fabrieken en magazijnen;
  • Buiteninstallaties: Inclusief tuinverlichting en andere buitenapparatuur, waarbij specifiek gebruik wordt gemaakt van kabels die bestand zijn tegen vocht en directe begraving.

Installatiekabels van Cable Masters

Bij Cable Masters begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om installatiekabels. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden, zodat je verzekerd bent van een veilige en efficiënte elektrische installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of advies over het beste kabeltype voor jouw project.