Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Utiliteit

Kabeloplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw.

utiliteit

De kabelmakelaar die altijd levert

Al bijna twee decennia staat Cable Masters bekend als een toonaangevende expert in kabeloplossingen die in lijn zijn met de Nederlandse veiligheids- en kwaliteitseisen. We hebben een brede kennis opgebouwd die sectoren zoals industrie, utiliteit en infrastructuur beslaat. In de dynamische wereld van de utiliteitsbouw, waar projecten variëren van kantoorgebouwen tot winkelcentra, is de kwaliteit en betrouwbaarheid van kabeloplossingen van essentieel belang.

Een specialist in veilige verbindingen in de woning- en utiliteitsbouw

Denk dan aan Cable Masters. Bij ons staat betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie op nummer 1 en daarom profileren we ons als dé kabelmakelaar op de Nederlandse markt. Bedrijven uit alle hoeken van het land vertrouwen op onze expertise en kabeloplossingen om hun woon- en utiliteitsprojecten te voorzien van de nodige stroom en connectiviteit.

Onze ervaring stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw project. Ons uitgebreide en diverse productportfolio, variërend van signaalkabels tot specifieke kabels voor brandbeveiligingssystemen, garandeert dat we aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Dit maakt onze kabeloplossingen ideaal voor projecten waar veiligheid voorop staat.

Bij Cable Masters staat de klant altijd centraal. We nemen de tijd om naar jou te luisteren, jouw behoeften te begrijpen en vervolgens oplossingen op maat te bieden. Deze toewijding aan klanttevredenheid onderscheidt ons van anderen en maakt ons tot de go-to partner voor veel bedrijven in de utiliteitsbouw

In een markt die voortdurend evolueert, zijn de specifieke wensen van klanten van het grootste belang. Cable Masters begrijpt dit en speelt proactief in op de nieuwste ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat onze kabels niet alleen voldoen aan de juiste specificaties, maar ook over de benodigde certificaten beschikken. Aspecten zoals brandveiligheid, functiebehoud en installatiegemak zijn voor ons geen bijzaken, maar prioriteiten.

Onze expertise strekt zich uit over een breed aantal toepassingen binnen de utiliteit. Of het nu gaat om essentiële beveiligingsinstallaties zoals brandmeldinstallaties (BMI) en ontruimingsinstallaties (OAI), of om systemen die cruciaal zijn voor de infrastructuur van een gebouw, zoals sprinklerinstallaties, liften en rookwarmteafvoer (RWA). Daarnaast vallen ook centrale noodverlichting, HVAC-systemen, halogeenvrije installaties, klimaatinstallaties en middenspanning (MV) onder onze toepassingen. Met een begrip van de unieke eisen van elke van deze installaties, garanderen we kabeloplossingen die naadloos integreren en optimale prestaties leveren.

In de wereld van de utiliteitsbouw, waar projecten variëren van kantoorgebouwen tot winkelcentra, en van verzorgingsinstellingen tot ziekenhuizen, speelt Cable Masters een cruciale rol. Een treffend voorbeeld hiervan is het B30 Den Haag Kantoorpand-project. Dit betrof de transformatie van het voormalige Ministerie van Economische Zaken naar een hedendaags kantoorpand. Samen met Easy Technical Solutions heeft Cable Masters alle veiligheidsinstallaties vernieuwd en meer dan 80 kilometer aan halogeenvrije buis en kabel geleverd.

Bovendien heeft Cable Masters nog een ander interessant project uitgevoerd binnen de utiliteitssector. Het betrof een project van het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken, ook wel bekend als het JuBi nieuwbouwproject. Dit indrukwekkende bouwproject, gerealiseerd door de bouwcombinatie Imtech/Homij, is voorzien van een veelvoud aan geavanceerde veiligheidssystemen. Voor de bekabeling van deze systemen werd Cable Masters als partner gekozen, mede dankzij ons vermogen om een compleet gecertificeerd systeem te adviseren en te leveren.

Het is cruciaal om in de utiliteitsbouw betrouwbare partners te selecteren voor jouw project. Met Cable Masters aan je zijde, voorzien van jarenlange ervaring en een toewijding aan kwaliteit, kun je erop vertrouwen dat elk project niet alleen op tijd wordt opgeleverd, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en -eisen.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Utiliteit Projecten

 • ziekenhuis-in-rotterdam

  Ziekenhuis in Rotterdam

  Voor een ziekenhuis in de omgeving van Rotterdam heeft Cable Masters een nieuwe noodstroomvoorziening...
  Bekijk project
 • Cable-Masters-afbeeldingen

  JuBi Nieuwbouw

  Het JuBi nieuwbouwproject, de recente constructie van het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken in...
  Bekijk project
 • Nieuw kantoorpand B30 Den Haag

  Den Haag, de administratieve en koninklijke hoofdstad van Nederland, speelt een centrale rol in de...
  Bekijk project

Advies nodig voor jouw industrieproject?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen 
voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Advies nodig voor jouw industrieproject?

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.