Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Kennis

Wij delen graag onze kennis en ervaring, zodat jij je volledig kan focussen op het ontwerp en de installatie.

kennis

Dé kabelspecialist van Nederland

Cable Masters is een bedrijf met een duidelijke missie: het creëren van betrouwbare verbindingen en het geven van persoonlijk, gespecialiseerd advies. Op deze manier willen we dé kabelmakelaar van Nederland worden. Als kabelmakelaar hebben we een groot netwerk aan verschillende leveranciers en op deze manier kunnen we het leveren van kabels altijd garanderen.

Functiebehoud

Cable Masters heeft zich altijd gericht op het functiebehoud en de veiligheid van kabeloplossingen. In een wereld waar brandgevaar een reëel risico vormt, hebben we nooit concessies gedaan aan de kwaliteit van de producten. Elke kabel die we verkopen is niet alleen ontworpen voor optimale prestaties, maar heeft ook de vertrouwde brandvertragende eigenschappen. Deze toewijding aan veiligheid is slechts een van de vele redenen waarom Cable Masters de beste keuze is voor zoveel professionals in de industrie-, utiliteits- en infrabranche.

 

CPR

In 2017 werd het ook verplicht om kabels met een brandclassificatie te leveren. Cable Masters was het eerste bedrijf dat B2ca kabels in de Nederlandse markt leverde uit eigen productie. Sindsdien is Cable Masters uitgegroeid tot marktleider in brandveilige kabeloplossingen. We hebben actief bijgedragen aan de marktintroductie en zijn vanaf het prille begin betrokken geweest bij alle technologische ontwikkelingen en kennisuitbreiding.

Bij Cable Masters combineren we onze uitgebreide expertise om een breed scala aan toepassingen binnen de utiliteit, industrie en infrastructuur te bedienen. Van essentiële beveiligingsinstallaties zoals brandmeld- en ontruimingsinstallaties tot cruciale systemen zoals sprinklerinstallaties, (brandweer)liften en rookwarmteafvoer. Ook centrale noodverlichting, HVAC-systemen, halogeenvrije installaties, klimaatinstallaties en middenspanning vallen onder onze specialismen. Voor elk van deze toepassingen en hun unieke eisen bieden we op maat gemaakte kabeloplossingen, waaronder stuurstroomkabels, EMC kabels en instrumentatiekabels. Wij maken met onze kennis een passende kabeloplossing voor jouw project.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Kennis seminars

  • 28 Jan

    Jouw uitnodiging voor de kennis seminars van 2023

    In een wereld waarin technologie en veiligheid steeds dichter bij elkaar komen, is het voor jou cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het kennis seminar Brandveiligheid 2023, georganiseerd door Cable Masters...
    Lees nieuwsbericht

Blogs

Whitepapers

Essentiële informatie, gidsen en documenten over de (brand)veiligheid en het functiebehoud van onze gespecialiseerde kabels. Ontdek onze whitepapers.

Contact

Onze kabelspecialisten helpen je graag met het vinden van een passende kabeloplossing voor jouw project.

Contact

Onze kabelspecialisten helpen je graag met het vinden van een passende kabeloplossing voor jouw project.