Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Cable Masters
Dé kabelspecialist

Sinds 2001 jouw specialist in veilige kabeloplossingen met uniek advies, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan.

Over Cable Masters

Wie zijn wij: het ontstaan

Cable Masters staat voor rijke ervaring, in de loop der jaren in verschillende disciplines op het gebied van kabeloplossingen en veiligheid opgebouwd.

In 1998 ontstond er een toenemende behoefte aan kabeloplossingen met functiebehoud. Een technische groothandel herkende dit groeiende marktpotentieel. In 2001 werd daarom Cable Masters opgericht. Vanaf dat moment specialiseerde Cable Masters zich in het leveren van brandveilige kabels die naadloos voldeden aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Deze kabels zijn essentieel voor bedrijven waarbij vitale processen tijdens een brand niet direct mogen uitvallen.

Cable Masters heeft haar logistieke hart aan de Delftweg in Rijswijk. In het magazijn worden de bestellingen op maat voorbereid voor onze klanten. We leveren immers ook verschillende toebehoren. We staan klaar om de kabel waar en wanneer je wil te bezorgen.

Meer dan alleen een kabel

Cable Masters richt zich op het aanbieden van kabeloplossingen, waarmee installaties in industrie, utiliteit en infra zo snel, veilig en efficiënt mogelijk kunnen worden gerealiseerd. Onze expertise en toewijding maken ons tot de go-to partner voor veilige en betrouwbare kabels. Dit maakt ons dé kabelmakelaar van Nederland.

Onze historie

 • 2023 Introductie CM Industriekabels, introductie CM Functiebehoudkabels en uitbreiding CM productlijn
 • 2023 Overname van Cable Masters door Rick Noordanus
 • 2020 Al meer dan twintig jaar jouw kabelmakelaar
 • 2017 De eerste levering B2ca kabels van Ramcro aan Cable Masters
 • 2017 Verplichting om kabels met een brandclassificatie te leveren
 • 2015 Introductie van de CM Instrumentatiekabels (CM Indukab)
 • 2013 Introductie CM Signaalkabel en CM alarmkabel
 • 2001 Cable Masters werd in het leven geroepen om deze marktvraag te beantwoorden
 • 1998 De vraag naar kabeloplossingen met functiebehoud nam toe

Dé kabelspecialist op de zakelijke markt

Cable Masters richt zich op het aanbieden van kabeloplossingen, waarmee installaties in industrie, utiliteit en infra zo snel, veilig en efficiënt mogelijk kunnen worden gerealiseerd. Onze expertise en toewijding maken ons tot de go-to partner voor veilige en betrouwbare kabels. Dit maakt ons dé kabelmakelaar van Nederland.

Gepassioneerde specialisten

Bij Cable Masters combineren we passie en enthousiasme met een diepe liefde voor ons vak. Onze expertise in kabeloplossingen stelt ons in staat om te focussen op functiebehoud, veilige kabels, en het leveren van gespecialiseerd advies voor het kiezen van de juiste oplossing, wat ons onderscheidt van de traditionele groothandel.

We zijn niet alleen servicegericht, maar ook actief meedenkend, en als gepassioneerde specialisten brengen we de situatie en bijbehorende vragen in kaart en vinden we samen met onze klant een onafhankelijke, passende oplossing. Onze belofte aan onze klanten is dat we altijd eerlijk, consequent en juist handelen en een betrouwbare en eerlijke partner zijn.

 Cable Masters eigen productlijn

Utiliteit, Infra en Industrie

 • CM Functiebehoudkabel
 • CM Signaalkabel
 • CM Alarmkabel
 • CM Flex
 • CM Inducab
 • CM Induflex
Meer weten over onze productlijn?

Benieuwd naar het aanbod binnen onze productlijn? 
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ambities

Wij vinden het belangrijk om duidelijk te maken wat we doen en wat onze ambities voor de toekomst zijn. In een wereld waar technologie en veiligheid zich snel ontwikkelen, is het cruciaal om te anticiperen en je aan te passen aan de voortdurend veranderende omstandigheden. Cable Masters is dan ook sterk gedreven door hun missie en visie.

Onze missie

Het creëren van betrouwbare verbindingen door het aanbieden van hoogwaardige kabeloplossingen, het bevorderen van de veiligheid en het behoud van functionaliteit in leef- en werkomgevingen.

Onze visie

Cable Masters streeft ernaar om in de komende jaren een toonaangevend bedrijf te worden in de sectoren utiliteit, industrie en infrastructuur. We bereiken dit door uit te blinken in expertise en door op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten te bieden. Onze nadruk ligt op het opbouwen van sterke klantrelaties en het tonen van klant- en marktgerichtheid. Wij geloven erin dat mensen zaken doen met mensen op een persoonlijke manier. Op deze manier bieden we onze duurzame relaties de beste service.

Gespecialiseerd advies nodig?

Wij denken aan de toekomst.

Wij geloven dat duurzaamheid meer is dan een trend; het is een verantwoordelijkheid en een belofte aan de toekomst. Lees alles over ons duurzaamheidsbeleid.

Gespecialiseerd advies nodig?

Wij denken aan de toekomst.

Wij geloven dat duurzaamheid meer is dan een trend; het is een verantwoordelijkheid en een belofte aan de toekomst. Lees alles over ons duurzaamheidsbeleid.

Projecten

Wil je weten wat we doen? Ontdek hoe onze kabels en persoonlijke aanpak bijdragen aan de meest uiteenlopende projecten:

 • Centraal Station Rotterdam

  Het Centraal Station Rotterdam, een van de meest levendige en belangrijke verkeersknooppunten in Nederland,...
  Bekijk project
 • Cable-Masters-afbeeldingen

  JuBi Nieuwbouw

  Het JuBi nieuwbouwproject, de recente constructie van het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken in...
  Bekijk project
 • De Schiphol Tunnel

  De recente renovatie van de Schiphol tunnel door Strukton is een voorbeeld van de expertise van Cable...
  Bekijk project
 • Oil Gas Skids

  In recente jaren heeft Cable Masters zich nadrukkelijk gericht op de unieke eisen van de (Petro)Chemische en...
  Bekijk project
 • Nieuw kantoorpand B30 Den Haag

  Den Haag, de administratieve en koninklijke hoofdstad van Nederland, speelt een centrale rol in de...
  Bekijk project
 • Smartgate Schiphol

  Schiphol, een van de drukste luchthavens van Europa, staat bekend om zijn voortdurende innovaties en...
  Bekijk project
 • Noord-Zuid lijn Amsterdam

  Amsterdam, een stad rijk aan geschiedenis en cultuur, heeft een tijd terug een technologisch wonder...
  Bekijk project

Nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en nieuwsberichten van Cable Masters. Ontdek actuele bedrijfsinformatie, branche-updates en essentiële informatie die de kabelwereld in beweging houdt.

Vacatures

Wil jij bijdragen aan de beste kabeloplossingen voor onze klanten? Bij welk project zullen jouw kabels binnenkort een cruciale rol spelen en welke bedrijven voorzie jij van onze geavanceerde kabelsystemen?