Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Team

De gepassioneerde specialisten achter de kabel successen van Cable Masters.

Over Cable Masters
 • Rick Noordanus

  Rick Noordanus

  Directeur en eigenaar

  Als eigenaar van Cable Masters staat Rick synoniem voor innovatie en vernieuwing. Met een vooruitziende blik ziet hij altijd kansen in de markt en streeft hij ernaar om Cable Masters verder te ontwikkelen met focus op de markt en klantrelaties.

 • Ricardo Dissel

  Productmanagement en Business development en verantwoordelijk voor de Industriemarkt

  Ricardo is een onmisbare schakel binnen Cable Masters. Met een uitgebreide kennis van toepassingen en kabels weet hij altijd steevast de perfecte oplossing te vinden.Zijn focus ligt voornamelijk op de evolutie van de Cable Masters productlijn en -portfolio en de verdere expansie binnen de industriemarkt.

 • Harold Harte

  Key Accountmanager

  Harold heeft een schat aan kennis en ervaring vanwege het werken met grote installateurs in de markt. Hij kan als geen ander relaties opbouwen en onderhouden. Daarnaast heeft hij het talent om strategieën naadloos te vertalen naar klantgerichte oplossingen. Harold is actief op landelijke schaal.

 • Michelle Goedhart

  Accountmanager regio West/ZuidWest

  Michelle combineert haar technische kennis met een warme, persoonlijke benadering. Ze staat bekend om haar probleemoplossende vaardigheden en is met haar passie, drive en enthousiasme de juiste partner voor onze klanten.

 • Virindhra Badri

  Senior medewerker commerciële binnendienst - Productspecialist en Commercie

  Badri, een senior lid van het team commerciële binnendienst, onderscheidt zich door zijn diepgaande technische kennis. Als productspecialist weet hij klanten altijd de ideale oplossing te bieden, waardoor hij een waardevolle steunpilaar is voor de buitendienst. Zijn commerciële vaardigheden maken hem het ideale aanspreekpunt voor zowel klanten als collega's.

 • Ritish Ganga

  Medewerker commerciële binnendienst - Coördinator binnendienst

  Ritish vormt een essentieel onderdeel van ons team op de commerciële binnendienst. Hij focust zich op de commerciële activiteiten ten behoeve van onze klanten en is een waardevolle ondersteuning voor de accountmanagers. Bovendien draagt Ritish de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse coördinatie binnen de binnendienst.

 • Edward Arkenbout

  Medewerker commerciële binnendienst - Logistiek specialist en Coördinator Magazijn

  Edward is een belangrijke pilaar binnen het team commerciële binnendienst als logistiek specialist en coördinator. Met zijn jarenlange ervaring in magazijnbeheer heeft hij een diepgaand inzicht in alle logistieke uitdagingen en vooral de bijbehorende oplossingen.

 • Frans Mom

  Magazijnmedewerker

  Frans een onmisbare schakel in ons team. Dankzij zijn expertise zorgt hij steevast voor een correcte en tijdige voorbereiding en verzending van klantorders. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op een betrouwbare en efficiënte service.

Kom in contact

Onze kabelspecialisten helpen je graag met het vinden van een passende kabeloplossing voor jouw project.

Kom in contact

Onze kabelspecialisten helpen je graag met het vinden van een passende kabeloplossing voor jouw project.