Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Infra

Veilige kabeloplossingen voor de grond-, wegen- en waterbouw.

infra

Meesters in connectiviteit

Sinds 2001 profileert Cable Masters zich met passie als dé specialist in kabeloplossingen die voldoen aan de Nederlandse veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder industrie, utiliteit en infrastructuur. Binnen de infrastructuur richt Cable Masters zich op verschillende toepassingen. We bieden kabeloplossingen voor de wegenbouw, tunnels, openbaar vervoer, luchthavens en zowel onshore als offshore projecten. Een brede expertise om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften binnen de infrastructuursector.

Kwaliteit kabeloplossingen voor elk infrastructuurproject

Ons productaanbod voor de infrastructuur omvat verkeerskabels, halogeenvrije kabels, glasvezelkabels, functiebehoud kabels, kabels met scheepskeur en signaal- en instrumentatiekabels. Deze producten zijn essentieel voor de veilige en efficiënte werking van infrastructuurprojecten, en we zorgen ervoor dat de kabeloplossingen altijd voldoen aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

Daarnaast hebben we bij Cable Masters  in de loop der jaren een rijke ervaring opgedaan in verschillende disciplines op het gebied van kabeltechniek en veiligheid. Dit stelt ons in staat om niet alleen de juiste kwaliteitsproducten te leveren, maar ook waardevolle inzichten en adviezen te bieden aan onze klanten.

Als we een blik werpen op onze eerdere projecten is onze inzet zichtbaar bij enkele van de grootste infrastructuurprojecten van Nederland, zoals de Noord-Zuidlijn in Amsterdam en het Smartgate Schiphol gebouw. Hierbij gebruikten we onze expertise om passende oplossingen te vinden voor deze grootschalige en complexe projecten, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor al jouw infrastructuur behoeften.

Bij Cable Masters begrijpen we de infrastructuursector. Met ons uitgebreide productaanbod, diepgaande expertise en betrokkenheid bij grote projecten, zijn we een go-to partner voor iedereen die op zoek is naar kabeloplossingen binnen de infra. Of het nu gaat om grond-, wegen- en waterbouw, wij maken jouw project tot een succes.

Cable Masters is een begrip in Nederland. Klanten uit alle hoeken van het land weten hun weg te vinden naar Cable Masters. Vandaag de dag profileren we ons nog steeds als dé kabelmakelaar voor de zakelijke markt. Dankzij ons persoonlijk en gespecialiseerd advies en een scherp inzicht in de wensen van onze klanten, blijft Cable Masters de eerste keuze voor bedrijven in Nederland op zoek naar topkwaliteit in gespecialiseerde kabeloplossingen.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Infra Projecten

 • Centraal Station Rotterdam

  Het Centraal Station Rotterdam, een van de meest levendige en belangrijke verkeersknooppunten in Nederland,...
  Bekijk project
 • De Schiphol Tunnel

  De recente renovatie van de Schiphol tunnel door Strukton is een voorbeeld van de expertise van Cable...
  Bekijk project
 • Smartgate Schiphol

  Schiphol, een van de drukste luchthavens van Europa, staat bekend om zijn voortdurende innovaties en...
  Bekijk project
 • Noord-Zuid lijn Amsterdam

  Amsterdam, een stad rijk aan geschiedenis en cultuur, heeft een tijd terug een technologisch wonder...
  Bekijk project

Advies nodig voor jouw industrieproject?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen 
voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Advies nodig voor jouw industrieproject?

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.