Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Industrie

Nederland's nummer één in veilige kabels binnen de industriesector

industrie

Veilig verbinden, elke dag weer

In Nederland staat Cable Masters bekend als een toonaangevende naam binnen de kabelleveranciers. Verschillende bedrijven kiezen voor onze kabeloplossingen of een gecertificeerd systeem voor kabels en bevestigingsmaterialen die voldoen aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. We zijn werkzaam in drie sectoren: utiliteit, infrastructuur en industrie. Binnen de industrie gaat het voornamelijk om industriële installateurs, zelf installerende bedrijven, apparaten- en machinebouw, paneelbouwers, metaal- en technologische industrie, de levensmiddelenindustrie, de chemische industrie of overige industrie- en adviesbureaus.

Daar waar innovatie en expertise samenkomen

De kwaliteit van de gebruikte materialen kan binnen de industrie het verschil maken tussen succes of falen van het belangrijke productieproces. Bij Cable Masters begrijpen we dit als geen ander. Al jarenlang zijn wij dé partner voor diverse industriële bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige kabeloplossingen.

We zijn trots op onze reputatie als dé kabelspecialist voor de industriële markt. Onze kracht ligt niet alleen in het leveren van kwaliteitsproducten, maar ook in het bieden van persoonlijk en gespecialiseerd advies. Door nauwgezet te luisteren naar jouw wensen en deze te combineren met onze expertise, blijven we de voorkeurspartner voor veel Nederlandse bedrijven binnen de industriesector..

Onze expertise in de industrie is breed en divers. Wij helpen verschillende bedrijven in onder andere de voedselindustrie, de chemische industrie, verschillende kraanbedrijven, industriële installateurs en zelf installerende bedrijven, maar ook apparaten-, machine-, paneelbouwers en adviesbureaus. Voor elk van deze sectoren bieden wij specifieke oplossingen op maat. Of het nu gaat om stuurstroomkabels, EMC kabels, instrumentatiekabels en overige op maat gemaakte kabeloplossingen, wij hebben ze allemaal en kunnen ze altijd leveren.

Een project dat onze expertise in de industriebranche onderstreept, is het Oil & Gas Skids-project. Tijdens dit project hebben wij samengewerkt met vooraanstaande spelers in de industrie om kabeloplossingen te leveren die bestand zijn tegen de extreme omstandigheden van olie- en gaswinning. Cable Masters heeft hier haar eigen CM Inducab kabel ingezet. Deze kabels voldoen aan alle behoeften en specificaties die deze industriële klant nodig had.

Waar instrumenten in de industrie worden gebruikt, biedt Cable Masters een uitgebreide selectie van instrumentatiekabels. Dit geldt ook voor zaken als kleppen, sturingen en energievoorzieningen. Onze kabeloplossingen voor de industrie ondersteunen klanten bij het omgaan met uitdagingen zoals blootstelling aan olie, chemicaliën, UV-straling en temperatuurschommelingen. Alle kabels die we aanbieden voldoen aan de specificaties van onze klanten en zijn voorzien van de benodigde certificeringen.

Bij Cable Masters combineren we jarenlange ervaring met diepgaande kennis van de industrie om bedrijven te voorzien van kabeloplossingen van topkwaliteit. Of je nu betrokken bent bij een groot industrieel project zoals het Oil & Gas Skids-project of op zoek bent naar specifieke kabeloplossingen voor jouw bedrijf, bij Cable Masters ben je aan het juiste adres. Onze klantgerichte aanpak maakt ons tot een onmisbare partner voor bedrijven in de industriële sector.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Industrie Projecten

  • Oil Gas Skids

    In recente jaren heeft Cable Masters zich nadrukkelijk gericht op de unieke eisen van de (Petro)Chemische en...
    Bekijk project

Advies nodig voor jouw industrieproject?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen 
voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Advies nodig voor jouw industrieproject?

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.