Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Installatiemateriaal

De eisen voor functiebehoud kunnen alleen gehaald worden, wanneer er gebruik gemaakt wordt van het bijbehorende installatiemateriaal

 • BAC beugel + Profielrail

 • Draadgoot plafond- en wandmontage

 • Enkelvoudig met FS beugels

 • ESM beugels met of zonder buis

 • Halogeenvrije buis + toebehoren

 • Insta-Clic kabelhouder met deksel

 • LLK minigoot

 • Mini/master beugels voor meervoudige verlegging

 • KAH-masterbox E30 t.b.v. trekontlasting

Gespecialiseerd advies nodig?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen 
voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Cable masters productlijnen

Utiliteit, Industrie en Infra

 • CM Functiebehoudkabel
 • CM Signaalkabel
 • CM Alarmkabel
 • CM Flex
 • CM Inducab
 • CM Induflex
Meer weten over onze productlijn?

Benieuwd naar het aanbod binnen onze productlijn? 
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Installatiemateriaal

Ons uitgebreide aanbod is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van professionals in de elektrotechniek, met een speciale focus op duurzaamheid en veiligheid. Ontdek onze selectie van halogeenvrije buizen, profielrails, beugels, draadgoten en kabelhouders, ontworpen voor een efficiënte en veilige installatie in zowel industriële als residentiële omgevingen.

Waarom is goed installatiemateriaal zo belangrijk?

Installatiemateriaal speelt een cruciale rol in de functionaliteit en veiligheid van kabelsystemen. Het gebruik van hoogwaardig en veilig installatiemateriaal is essentieel omdat het de basis vormt waarop kabels hun functies effectief kunnen uitoefenen. Zonder betrouwbare bescherming en ondersteuning kunnen kabels vatbaar zijn voor fysieke schade, elektrische storingen en zelfs brandgevaar, wat hun prestaties ernstig kan beïnvloeden. Veilig installatiemateriaal zorgt voor de noodzakelijke isolatie, mechanische bescherming en weerstand tegen externe invloeden zoals vocht, chemische stoffen en temperatuurschommelingen.

Dit garandeert niet alleen de integriteit en levensduur van de kabels, maar beschermt ook de veiligheid van de gebruikers en de omgeving. Daarom is de keuze voor kwalitatief installatiemateriaal een investering in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het gehele elektrische systeem, en onderstreept het het belang van niet alleen de kabels zelf, maar ook van de componenten die gebruikt worden voor hun installatie en onderhoud.

Halogeenvrije buis

Bij Cable Masters begrijpen we het belang van betrouwbare bevestigingsoplossingen voor een veilige en efficiënte kabelmanagement. Daarom bieden we beugels en montagematerialen aan, geschikt voor elke installatie behoefte. Onze mini beugels en robuuste BAC beugels zijn perfect voor het stevig bevestigen van buizen en kabels aan muren of plafonds, waarbij ze een betrouwbare basis vormen voor jouw installatie.

Voor diegenen die op zoek zijn naar gemak zonder in te boeten aan kwaliteit, bieden onze ESM en enkelvoudige FS beugels een ideale oplossing. Deze zijn specifiek ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie, terwijl ze toch een stevige ondersteuning bieden voor jouw kabelinfrastructuur.

Voor de meer veeleisende projecten, waar extra draagkracht en duurzaamheid vereist zijn, zijn onze Master beugels de uitgelezen keuze. Elk van deze beugelopties is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen van elke professionele kabelinstallatie.

Draadgoot en gootsystemen

Draadgoten en minigoten zijn perfect voor het efficiënt organiseren en beschermen van kabels in zowel commerciële als industriële omgevingen. Onze veelzijdige draadgoten, geschikt voor installatie aan zowel wanden als plafonds, bieden een stevige basis voor het veilig geleiden van uw kabels.

Deze systemen zijn optimaal ontworpen om uw installatie overzichtelijk te houden, waardoor zowel de toegankelijkheid als de veiligheid binnen de werkplek aanzienlijk verbeteren. Voor situaties waarin compacte kabelgeleiding vereist is, zoals in kantoorruimtes, hebben we onze LLK minigoten en kabelhouders met deksel. Deze zijn specifiek ontwikkeld om kabels discreet en georganiseerd te houden, bijdragend aan een nette en visueel aantrekkelijke omgeving. De duurzaamheid en het gebruiksgemak van zowel onze draadgoten als de LLK minigoten en kabelhouders maken ze tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar effectieve en duurzame oplossingen voor kabelbeheer.

Insta-clic kabelhouders

Onze Insta-clic kabelhouders zijn ontworpen voor professionals die waarde hechten aan snelheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan kwaliteit. Deze innovatieve kabelhouders garanderen een snelle, gereedschapsvrije installatie, waardoor kabels moeiteloos bevestigd en indien nodig, snel aangepast kunnen worden. Dit maakt ze een onmisbaar hulpmiddel voor elk project waar tijd en efficiëntie cruciaal zijn.

HV buizen

Daarnaast bieden onze HV buizen een superieure beschermingslaag voor kabels in elke omgeving waar veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan. Deze buizen zijn speciaal ontwikkeld om kabels te beschermen tegen externe bedreigingen en omstandigheden die de integriteit van uw elektrische systemen kunnen compromitteren. Met een focus op hoge veiligheidsnormen, zijn de HV buizen de ideale keuze voor projecten die een extra niveau van bescherming vereisen.

Installatiemateriaal van Cable Masters

Installatiemateriaal speelt een onmisbare rol in de veiligheidsstrategieën van elk bouwproject. Het zorgt ervoor dat kabelsystemen betrouwbaar blijven functioneren, zelfs onder extreme omstandigheden, wat cruciaal is voor het behoud van essentiële systemen tijdens noodsituaties. Door te voldoen aan de hoogste normen en door continu te innoveren, blijft ons installatiemateriaal een fundamenteel onderdeel van moderne veiligheidsinfrastructuren.

Bij Cable Masters zijn we experts in het leveren van topkwaliteit installatiemateriaal. We zetten ons in om de grenzen van innovatie te verleggen met betrekking tot materialen, technologieën en installatiemethoden. Ons team van specialisten staat klaar om je te ondersteunen bij het selecteren van het juiste installatiemateriaal voor uw project, zodat u verzekerd bent van een veilige en efficiënte installatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning.