Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Speciaalkabel

Op maat gemaakte oplossingen voor unieke toepassingen.

signaalkabel

  Gespecialiseerd advies nodig?

  Kom in contact met Cable Masters.

  Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen 
voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

  Cable masters productlijnen

  Utiliteit, Industrie en Infra

  • CM Functiebehoudkabel
  • CM Signaalkabel
  • CM Alarmkabel
  • CM Flex
  • CM Inducab
  • CM Induflex
  Meer weten over onze productlijn?

  Benieuwd naar het aanbod binnen onze productlijn? 
Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Speciaalkabels

  Onze speciaalkabels zijn zorgvuldig ontwikkeld voor specifieke toepassingen waar standaardkabels niet voldoen aan de technische vereisten of prestatie-eisen. Of het nu gaat om extreme temperaturen, bijzondere elektrische specificaties of unieke milieu-uitdagingen, onze speciaalkabels staan garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid onder de meest uitdagende omstandigheden.

   

  Ons aanbod aan speciaalkabels

  Hoogtemperatuur speciaalkabels

  Voor toepassingen die blootgesteld worden aan hoge temperaturen, bieden onze hoogtemperatuur speciaalkabels een betrouwbare oplossing. Deze speciaalkabels zijn ideaal voor industriële processen, lucht- en ruimtevaart, en andere hitte-intensieve omgevingen.

  Waterbestendige kabels

  Onze waterbestendige speciaalkabels zijn specifiek ontworpen voor gebruik in vochtige of natte condities, waarbij ze optimale bescherming bieden tegen corrosie en waterschade. Deze speciaalkabels zijn perfect voor maritieme toepassingen, buiteninstallaties en overstromingsgevoelige gebieden.

  Speciaalkabels voor datacommunicatie

  In het tijdperk van digitale transformatie zijn onze speciaalkabels voor datacommunicatie essentieel voor het ondersteunen van snelle en betrouwbare dataoverdracht. Deze speciaalkabels zijn geoptimaliseerd voor minimale signaalverlies en maximale snelheid, essentieel voor datacentra, telecommunicatie en IT-infrastructuur.

  Flexibele speciaalkabels

  Onze flexibele speciaalkabels combineren duurzaamheid met buigzaamheid, ideaal voor toepassingen die beweging of flexibiliteit vereisen. Denk hierbij aan bewegende machineonderdelen, robotica, en flexibele leidingen.

  ATEX-gecertificeerde speciaalkabels

  Voor omgevingen met explosiegevaar bieden onze ATEX-gecertificeerde speciaalkabels een veilige oplossing. Deze speciaalkabels voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn geschikt voor gebruik in potentieel explosieve atmosfeer, zoals in de petrochemische industrie.

  Advies op maat van onze specialisten

  Bij Cable Masters zijn we trots op onze uitgebreide expertise en ons vermogen om hoogwaardige kabeloplossingen te leveren voor elk project binnen de infrastructuur, industrie, en utiliteitssector. Ons assortiment omvat niet alleen veel kabels die geschikt zijn voor specifieke toepassingen, maar ook op maat gemaakt advies om te zorgen dat jouw project wordt uitgerust met de meest efficiënte en effectieve bekabeling. Of het nu gaat om de aanleg van robuuste infrastructuur, het ondersteunen van industriële processen of het waarborgen van de betrouwbaarheid in utiliteitsgebouwen, ons team van deskundigen staat klaar om jou te begeleiden bij het selecteren van de juiste kabels die voldoen aan de technische vereisten en regelgeving.

  Cable Masters Speciaalkabels

  Bij Cable Masters zetten we ons in voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Onze speciaalkabels worden vervaardigd met alleen de beste materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Met onze expertise in speciaalkabels en diepgaande kennis van kabeltechnologie, zijn wij een betrouwbare partner voor alle specifieke kabelbehoeften.

  Voor uitdagingen die een specifieke oplossing vereisen, bieden onze speciaalkabels de uitkomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies over onze speciaalkabels en ontdek hoe wij jouw project kunnen ondersteunen met onze gespecialiseerde oplossingen.