Cable Masters heeft service hoog in het vaandel staan.

Naast het leveren van kwaliteitsproducten wil Cable Masters graag meer betekenen voor u. Wij willen u graag ontzorgen met onze kennis en kunde zodat u zich kan focussen op het ontwerpen en/of installeren van het eindprodukt.

 

Standaard maatwerk in logistiek

Wilt u uw kabel op specifieke lengtes en gelabeld? Wij wikkelen uw kabel in ons eigen magazijn op lengte, op ring of op haspel. Als logistiek partner leveren wij uw materialen bovendien Just In Time en precies afgestemd op uw specifieke vraag. Wij leveren standaard maatwerk.

Kennispartner

Maar wij doen meer. Onze focus op advies, innovatie en technische ondersteuning maakt van ons meer dan alleen leverancier van kabels. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen, normen en wetgeving. Via onze actieve rol in diverse normcommissies verkrijgen wij niet alleen veel kennis, maar delen die ook met anderen. Naast de trainingen die wij door het hele land organiseren, kunnen wij ook bij u een training verzorgen. Wij zijn uw partner op alle facetten van functiebehoud.

Ook als een kabel tegen bijzondere omgevingsinvloeden (chemisch resistent / hoge- of lage temperaturen / etc.) bestand moet zijn, kunnen wij u adviseren welke kabelsoort daar geschikt voor is. Wij hebben een grote variƫteit aan kabels in ons InduCab programma die in de meest uiteenlopende situaties een oplossing bieden. En mocht hierin de kabel voor uw situatie niet aanwezig zijn, zoeken wij die voor u op. Door onze samenwerking met diverse gespecialiseerde fabrieken hebben wij het antwoord op uw vraag snel gevonden.

Is een bepaalde kabel slecht leverbaar? Moet u minimale productiehoeveelheden afnemen van enkele kilometers? Laat ons dan zoeken naar een passend alternatief!

Service

Heeft u veel voorkomende samengestelde kabels? Heeft u graag connectoren, eindsluitingen etc. reeds gemonteerd en getest? Is er een noodzaak om kabels on site te testen? Heeft u behoefte aan support met uw functiebehoud project op locatie? Kortom, heeft u vragen? Blijf er niet mee zitten maar stel ze aan ons! Wij zetten graag onze kennis, kunde en netwerk in om uw werk gemakkelijker te maken.

Stel uw vraag >