Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Cable Masters steunt de voedselbank

Cable Masters steunt de voedselbank

13 Oct 2023

In een jaar van groei en verandering heeft Cable Masters niet alleen haar successen gevierd, maar ook stilgestaan bij de uitdagingen binnen onze gemeenschap. Lees alles hierover in dit nieuwsbericht.

Het jaar 2022

Het jaar 2022 was bij Cable Masters een jaar vol dynamiek, groei en verandering. Terwijl we terugblikken op de vele hoogtepunten, willen we een moment nemen om onze waardering uit te spreken naar onze relaties. Jullie vertrouwen en samenwerking hebben dit jaar onvergetelijk gemaakt!

Maar terwijl we onze successen vieren, zijn we ons ook bewust van de uitdagingen die velen in onze gemeenschap dagelijks onder ogen zien. In Nederland leven helaas meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Als betrokken onderneming voelden we de behoefte om een verschil te maken. Daarom hebben we dit jaar besloten om de Voedselbank te steunen met een donatie.

Ons kerstgeschenk

In plaats van de gebruikelijke feestelijke giften, zoals flessen wijn of lekkernijen, hebben we gekozen voor een financiële bijdrage aan de Voedselbank. Hiermee ondersteunen we hun missie om voedselverspilling tegen te gaan en tegelijkertijd voedselhulp te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben. Het is een kleine stap in de richting van het verminderen van armoede in ons land.

Op een mooi 2023

Terwijl we ons voorbereiden op 2023, willen we onze relaties bedanken voor een geweldig jaar en kijken we uit naar de kansen die het nieuwe jaar zal brengen. Laten we samenwerken voor een betere toekomst voor iedereen!

We wensen iedereen een vreugdevolle jaarwisseling en een voorspoedig 2023 toe. En zoals de Voedselbank zegt: “Oog voor voedsel, hart voor mensen”. Overweeg je ook een bijdrage?