Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Kennisseminars brandveiligheid 2024 met Cable Masters!

Boost je kennis in brandveiligheid

Over Cable Masters
21 May 2024

Vanaf 23 oktober 2024 organiseren wij, Cable Masters samen met Honeywell, Siemens en VdS Nederland, een reeks interessante kennisseminars verspreid over Nederland. Dit najaar kun je op vier locaties terecht voor alles wat met brand- en ontruimingsinstallaties te maken heeft.

Thema van dit jaar

We zijn nog druk bezig met het vaststellen van het hoofdthema voor 2024. Na het succes van de digitaliseringsthema’s vorig jaar, pakken we ook dit jaar weer uit met een hot topic dat perfect aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen. Denk aan de laatste standaarden en wat er verandert in de regelgeving.

Heb je ideeën of suggesties? Wij horen graag van je! Mail ons op seminar@kennisseminar-brandveiligheid.nl en help ons het programma nóg beter te maken. Jouw mening telt!

Waarom je erbij moet zijn?

Elke seminar is een kans om binnen een middag helemaal bij te spijkeren over de nieuwste trends in brandveiligheid. Je loopt de deur uit met een certificaat van deelname, waarmee je jouw continue professionele ontwikkeling onderstreept.

Voor wie?

Ben je installateur, adviseur, inspecteur, architect, brandweermedewerker, verzekeraar, of heb je gewoon professionele interesse in brandveiligheid? Dan is dit de plek waar je moet zijn. Verwacht waardevolle inzichten en de kans om te netwerken met collega’s en experts.

Hoe ziet een seminar eruit?

We trappen elk seminar af met een netwerklunch, gevolgd door interactieve presentaties en discussies. We sluiten af met een borrel waar je lekker kunt netwerken. Zo kun je op een informele manier leren van de experts en je netwerk uitbreiden.

Locaties seminars

Kom ook en boost je kennis in brandveiligheid op een van onze dynamische seminars! Dit najaar heb je de kans om deel te nemen aan onze brandveiligheid kennisseminars op verschillende data en locaties:

  • 23 oktober in Oostzaan
  • 30 oktober in Dordrecht
  • 5 november in Best
  • 6 november in Zwolle

Voor slechts €90 (excl. BTW) ben je erbij. Inschrijven kan gemakkelijk via onze website en mocht je plannen onverhoopt wijzigen, dan kun je tot vier weken voor het evenement gratis annuleren!

Inschrijven kan via: https://kennisseminar-brandveiligheid.nl/