Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Jouw uitnodiging voor de kennis seminars van 2023

Een digitale transformatie in brandveiligheid

28 Jan 2023

In een wereld waarin technologie en veiligheid steeds dichter bij elkaar komen, is het voor jou cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het kennis seminar Brandveiligheid 2023, georganiseerd door Cable Masters en partners, is jouw kans om diepgaande inzichten te verkrijgen in de digitalisering van brandveiligheid en te leren van praktijkervaringen.

Inspiratie en informatie over brandveiligheid

Het najaar van 2023 belooft een spannende tijd te worden voor iedereen die betrokken is bij brandveiligheid. Cable Masters heeft, in samenwerking met Honeywell, Siemens en VdS Nederland, het genoegen je uit te nodigen voor een reeks kennis seminars over brandveiligheid. Deze seminars zijn speciaal ontworpen om jou bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen en best practices binnen de branche.

Wat kun je verwachten?

Het hoofdthema van deze seminars is ‘Digitalisering en leren van de praktijk‘. Naast dit centrale thema zullen er ook diverse kleinere onderwerpen worden behandeld. Of je nu een installateur, architect, brandweermedewerker of verzekeraar bent, er is voor ieder wat wils!

Voor wie zijn deze seminars bedoeld?

De seminars zijn gericht op een breed publiek, waaronder installateurs, opdrachtgevers, adviseurs, inspecteurs, branddetectiebedrijven, bouwplantoetsers, beleidsmedewerkers, architecten, brandweer en verzekeraars. Twijfel je of het voor jou interessant is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waar vinden de kennis seminars plaats?

In het najaar van 2023 vinden er diverse kennis seminars plaats bij Van der Valk locaties in Nederland. Dit zijn de data en bijbehorende locaties:

 • 25 oktober in Dordrecht
 • 31 oktober in Zwolle
 • 2 november in Oostzaan
 • 7 november in Best

Voor een deelnameprijs van slechts € 85,- (exclusief BTW) per persoon krijg je niet alleen toegang tot deze informatieve seminars, maar is ook een heerlijk verzorgde lunch.

Het programma

 • 12:00 - Ontvangst met lunch

 • 13:00 - Opening en inleiding

 • 13:10 - Digitalisering

  In het blok digitaliseren gaan de sprekers in op het waarom van digitaliseren, de kansen en mogelijke uitdagingen die het biedt. De technologie, de normen, veiligheid en samenwerking tussen op leverancier, installateur en eigenaar/beheerder komen aan bod. En al die data, van wie zijn die eigenlijk en wat spreken we er over af?

 • 14:30 - Pauze

 • 15:00 - Leren van de praktijk

  De sprekers hebben voorbeelden verzameld van zaken waar we gezamenlijk van kunnen leren. Uiteraard is de intentie vooral aandacht voor de oorzaken zodat iedereen voordeel heeft. De nadruk ligt in het 2e blok of functiebehoud.