Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Team Cable Masters – Virindhra Badri

Kennismaken met ...

Foto Virindhra Badri, Team Cable Masters
2 Oct 2024

Vandaag gaan wij in gesprek met Virindhra Badri, onderdeel van Team Cable Masters. Hij is 44 jaar oud, getrouwd en heeft twee zoons. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films, en zo af en toe is hij te vinden in de sportschool. Na jaren als leidinggevend monteur te hebben gewerkt, vond hij het tijd om zijn expertise en ervaring op een andere manier toe te passen. Op dat moment kwam Cable Masters op zijn pad. Tegenwoordig richt hij zich onder andere op verkoop en adviseert hij klanten over kabels, waar zijn expertise en ervaring het meest tot hun recht komen.

Welkom Virindhra! Leuk dat je de tijd hebt genomen om met ons in gesprek te gaan. Vertel! Hoe zien jouw dagelijkse taken en verantwoordelijkheden eruit?

“Ik heb een veelzijdige rol binnen Team Cable Masters. Wanneer er sprake is van onderbezetting, zorg ik voor de logistiek en ondersteun ik de binnendienst waar nodig. Daarnaast stuur ik het team aan en spring ik bij wanneer dat nodig is. Bovendien houd ik de voorraad op peil (inkoop), behandel ik complexe aanvragen en fungeer ik als vraagbaak voor zowel collega’s als klanten. Ik heb dus te maken met de dagelijkse hectiek, waardoor elke dag anders is.”

Een veelzijdig functiepakket dus. En wat van de vele taken en verantwoordelijkheden vind je het állerleukste om te doen?

“Hoewel ik eigenlijk alles leuk vind om te doen, blijft het leukste toch de onderhandelingen met klanten om grote projecten binnen te halen en de concurrentie buitenspel te zetten.”

Ik kan me voorstellen dat hier ook genoeg uitdagingen bij komen kijken. Kun je daar iets over delen?

“Dat klopt, er komen zeker uitdagingen bij kijken. Een goed voorbeeld zijn twee grote projecten die we onlangs hebben binnengehaald, waarbij we grote hoeveelheden kabels moesten leveren. Deze kabels moesten bij verschillende fabrikanten worden besteld of zelfs speciaal worden gemaakt. Daarnaast hadden we te maken met specifieke transportvereisten, omdat de haspels rechtop in plaats van plat moesten worden vervoerd. Omdat de klant geen losmaterieel op locatie had, moest het transport met een kraanwagen gebeuren. Gelukkig hebben we het grootste deel van de kabels inmiddels al geleverd en loopt alles nog steeds volgens plan.”

Inderdaad een uitdagende klus! Het feit dat het goed verloopt, betekent vast ook dat er genoeg is om trots op te zijn. Waar ben je tot nu toe het meeste trots op binnen deze twee voorbeelden?

“Ik ben vooral trots op het feit dat we als team hebben samengewerkt om de kabels volgens de wensen van de klant én op tijd te leveren.”

Er heerst in ieder geval genoeg kennis binnen het team om de desbetreffende doelen te kunnen bereiken. Hoe zorg je dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen jouw vakgebied?

“Naast dat ik veel contact heb met fabrikanten, krijg ik ook veel mee via oud-collega’s die nog in het veld werken. Natuurlijk houd ik ook zelf de markt actief in de gaten. Zo zorg ik ervoor dat ik up-to-date blijf.”

Kijkend naar de ontwikkelde kabels van de afgelopen jaren, welke kabel is dan jouw favoriet?

“Ik heb eigenlijk geen favoriete kabel, maar vind alles wat met kabels te maken heeft interessant. Als ik iets moet kiezen, zou ik zeggen dat een aangevraagde kabel waar ik nog geen ervaring mee heb mijn voorkeur heeft. Ik zie dat als een leuke uitdaging om hier alles over te leren.”

Benieuwd welke (speciale) kabels wij allemaal aanbieden? Neem dan vooral een kijkje in ons assortiment.

Het is duidelijk dat Cable Masters een passende plek voor jou is, en andersom natuurlijk. Maar wat maakt Cable Masters de perfecte keuze voor (potentiële) klanten?

“Als kabelleverancier zijn wij volledig onafhankelijk, wat betekent dat wij alle soorten kabels kunnen leveren, inclusief zeer specialistische varianten. Wij nemen veel werk uit handen en ontzorgen onze klanten zo veel mogelijk. Bovendien bieden we extra service door op locatie advies te geven en, indien gewenst, trainingen te verzorgen.”

Benieuwd hoe Virindhra jou kan bijstaan met zijn kennis en expertise? Neem dan contact met ons op! Bij Cable Masters hebben we namelijk een professioneel team voor u klaarstaan. Maak hier kennis met de rest van ons team.