Flexibele leiding Chema C-flex R

Chema C-flex R 5G6

Door de toepassing van speciale halogeenvrije materialen is deze kabel geschikt voor zowel vaste als dynamische toepassingen. Typische gebieden van toepassing: productielijnen in de papierindustrie, de chemische- en de voedselindustrie. De kabel is bestand tegen schoonmaakmiddelen en desinfecterende vloeistoffen. Ook is deze kabel voorzien van een vertinde koperdraad omvlechting en is daardoor uitermate geschikt voor systemen waar een elektrische afscherming benodigd is. De kabel is “low smoke” en halogeenvrij, waardoor in geval van brand geen corrosieve gassen vrijkomen en de rookontwikkeling tot een minimum wordt beperkt. Mede door het gebruik van een zogenaamd “dual layer” buitenmantel is het mogelijk om de kabeldiameter te reduceren en de kabel beter bestand te maken tegen oliën en chemicaliën. De kabel is tevens vrij van siliconen.

Artikel

Artikel Chema C-flex R 5G6
Artikelnummer 285

Kabelopbouw en geleider

Geleider materiaal koper
Nom. Geleiderdoorsnede mm² 6
Samenstelling Klasse 5 = Flexibel
Vorm Rond
Aantal aders 5

Isolatie en mantel

Aderisolatie Halogeenvrij materiaal
Adercodering 2 aders: zwart met witte cijfers, >3 aders: zwart met witte opdruk en een geel/groene ader of zwart met witte cijfers.
Geel/groene ader Ja

Technische specificaties

Buitendiameter mm² 18.2
Gewicht KG/km 605
Buigradius bij installatie / verlegd Flexibel: 12 x Ø / Vast: 4 x Ø
Nom. Spanning U0/U 300/500 V
Testspanning Ader/Ader: 3500V - Ader/Scherm: 2500V

Normeringen

Halogeenvrij IEC 60754 / EN 50267-1 (<5mg/g)
Vlam vertragend IEC 60332-1
Geen vlamvoortplanting IEC 60332-3
Overige standaarden Oliebestendig: EN 60811-2-1 (24hrs/70°C)
Vraag offerte aan
Stel een vraag

Eigenschappen

Door de toepassing van speciale halogeenvrije materialen is deze kabel geschikt voor zowel vaste als dynamische toepassingen. Typische gebieden van toepassing: productielijnen in de papierindustrie, de chemische- en de voedselindustrie. De kabel is bestand tegen schoonmaakmiddelen en desinfecterende vloeistoffen. Ook is deze kabel voorzien van een vertinde koperdraad omvlechting en is daardoor uitermate geschikt voor […]