Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Oil Gas skids

Onze kabels in extreme omstandigheden.

In recente jaren heeft Cable Masters zich nadrukkelijk gericht op de unieke eisen van de (Petro)Chemische en Offshore industrie, met een speciale focus op Oil Gas Skids. Door samen te werken met specialisten in dit veld, zoals Petrogas en Krohne, heeft Cable Masters aan diverse uitdagende projecten gewerkt.

Wat is er bijzonder aan Oil Gas Skids projecten?

Deze Oil Gas Skids projecten vinden vaak plaats onder extreme omstandigheden, zoals in woestijnen of arctische gebieden en te midden van chemische verontreinigingen. De bekabeling voor deze installaties moet bestand zijn tegen deze zware omstandigheden. Uiteenlopend van warmte, kou en andere externe factoren.

InduCab programma van Cable Masters

Voor deze specifieke behoeften heeft Cable Masters haar InduCab programma ontwikkeld. Dit programma biedt oplossingen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de Oil Gas Skids projecten. De bijdrage van Cable Masters in deze projecten is aanzienlijk; onze kabels en materialen zijn cruciaal voor het waarborgen van de betrouwbaarheid en veiligheid van de installaties. Met onze expertise en hoogwaardige producten hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn in omgevingen waar de uitdagingen groot zijn. Onze inzet en vaardigheden in deze projecten benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en innovatie, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Ook een soortgelijk project?

Bij Cable Masters zijn we trots op onze rol als toonaangevende kabelmakelaar van Nederland, vooral als het gaat om gespecialiseerde projecten in de olie- en gasindustrie. Onze recente betrokkenheid bij een Oil Gas Skids project illustreert onze expertise en toewijding aan kwaliteit. In dit project hebben we nauw samengewerkt met onze klanten om op maat gemaakte kabeloplossingen te bieden die bestand zijn tegen de meest uitdagende omgevingen, van extreme temperaturen tot corrosieve omstandigheden. Onze ervaring en kennis in de sector stellen ons in staat om niet alleen te voldoen aan de huidige behoeften, maar ook om proactief mee te denken over toekomstige uitdagingen en innovaties. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw Oil Gas Skids project, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe we samen jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.