Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

JuBi nieuwbouw

Met een veelvoud aan veiligheidssystemen.

Cable-Masters-afbeeldingen

Het JuBi nieuwbouwproject, de recente constructie van het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken in Den Haag, is perfect voorbeeld van de expertise van Cable Masters in grote bouwprojecten.

Sleutelrol in de veiligheid van het JuBi nieuwbouwproject

Dit project, uitgevoerd door de bouwcombinatie Imtech/Homij, omvatte de installatie van een reeks complexe veiligheidssystemen. Voor de bekabeling van deze uitgebreide veiligheidssystemen werd gekozen voor Cable Masters. Ons vermogen om een compleet gecertificeerd systeem te adviseren en te leveren, maakte Cable Masters een voor de hand liggende keuze voor dit project. Cable Masters heeft meer dan 50 kilometer aan bekabelingssystemen geleverd, allemaal in een halogeenvrije uitvoering, wat essentieel is voor de veiligheid en duurzaamheid van dit gebouw.

Compleet gecertificeerd systeem en 1 aanspreekpunt

De bijdrage van Cable Masters ging verder dan alleen het leveren van materialen; we boden een compleet gecertificeerd systeem en fungeerden als een centraal aanspreekpunt gedurende het hele project. Dit zorgde voor een gestroomlijnde communicatie en efficiënte uitvoering. Onze expertise en kwalitatief hoogwaardige producten hebben wederom bewezen essentieel te zijn voor het succesvol voltooien van complexe veiligheidsprojecten. Cable Masters blijft daarmee een betrouwbare partner in de kabel- en installatiebranche, gedreven door innovatie en kwaliteit.

Een nieuwbouwproject op de planning?

Cable Masters staat klaar om de specifieke uitdagingen en complexiteiten van dergelijke projecten aan te gaan. We bieden niet alleen kabel- en bevestigingsmaterialen van de hoogste kwaliteit, maar ook gespecialiseerd advies en logistieke ondersteuning, afgestemd op de unieke eisen van jouw project. Neem contact met ons op om te verkennen hoe we samen jouw project tot een succes kunnen maken.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.