Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

B30 Den Haag Kantoorpand

Met Cable Masters als partner in veiligheid.

Den Haag, de administratieve en koninklijke hoofdstad van Nederland, speelt een centrale rol in de Nederlandse politiek en bestuur. Kenmerkend voor Den Haag is de aanwezigheid van meerdere ministeries, die de verschillende takken van de nationale regering vertegenwoordigen. Wij hebben mogen meewerken aan het kantoorgebouw B30 in Den Haag.

Van historisch Ministerie tot modern kantoor

Het B30 kantoorgebouw in Den Haag, oorspronkelijk het Ministerie van Economische Zaken, heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan. Deze renovatie had als doel het gebouw om te vormen tot een modern en functioneel kantoorpand. Bij dit project lag de focus op het vernieuwen van alle veiligheidsinstallaties, een cruciaal aspect voor elk hedendaags kantoorgebouw. Easy Montage, het bedrijf verantwoordelijk voor deze taak, stond voor de uitdaging om de veiligheidssystemen volledig te herzien en te upgraden. Dit vereiste een zorgvuldige afweging van de specifieke eisen en de beschikbare systemen om een efficiënte en effectieve installatie te waarborgen.

Cable Masters: cruciale speler in de veiligheid van B30

In dit proces heeft Cable Masters een sleutelrol gespeeld. Hun bijdrage aan het project was aanzienlijk; ze leverden meer dan 80 kilometer aan halogeenvrije buizen, kabels en bevestigingsmaterialen. Deze materialen waren essentieel voor het succesvol installeren van de nieuwe veiligheidsinstallaties. Door hun expertise en kwalitatief hoogwaardige producten kon Cable Masters een naadloze integratie van de systemen garanderen, wat resulteerde in een veilig en betrouwbaar kantoorpand. Hun inzet en vaardigheden in dit project onderstrepen hun toewijding aan kwaliteit en innovatie in de kabel- en installatiebranche.

Wij denken graag mee met jouw project!

Het kantoorgebouw B30 in Den Haag is een fantastisch voorbeeld van de vaardigheden en toewijding van Cable Masters. Ons team is verheugd over de rol die we hebben gespeeld in dit project en we zijn enthousiast over toekomstige samenwerkingen die nieuwe hoogten in technologie en innovatie bereiken. Ben je geïnteresseerd in onze expertise voor jouw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige specialisten.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.