Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Dit was het Fire Safety & Security Event

Terugblik op een geslaagde beurs!

Fire Safety & Security event
23 Apr 2024

Na twee dynamische dagen op het FireSafety & Security Event 2024, zit het erop voor team Cable Masters. Erik, Ricardo, en Rick waren namens Cable Masters op deze beurs aanwezig en willen alle bezoekers bedankten die de tijd namen om onze stand E.11 in de Brabanthallen in Den Bosch te bezoeken.

Dag 1

De beurs begon op 10 april, waar we direct de toon zetten met inspirerende gesprekken en interacties. Ons team deelde inzichten over brandveiligheid en functiebehoud, essentiële onderwerpen die vandaag de dag van cruciaal belang zijn in de bouw- en beveiligingsindustrie. De feedback en het enthousiasme van de bezoekers op de eerste dag gaven ons extra energie voor dag 2!

Dag 2

De tweede dag van het evenement was misschien nog wel drukker dan de eerste, met tal van waardevolle gesprekken en nieuwe contacten die ongetwijfeld zullen leiden tot toekomstige samenwerkingen. Het was geweldig om zoveel geïnteresseerden te zien die dieper wilden duiken in de wereld van veilige bekabeling en andere oplossingen die wij bieden.

Geslaagde beurs in de Brabanthallen!

Onze aanwezigheid op het FireSafety & Security Event was niet alleen een kans om Cable Masters als merk te tonen, maar ook om direct van onze klanten en partners te leren. Elk gesprek heeft ons waardevolle inzichten gegeven die we zullen gebruiken om onze producten en diensten nog verder te verbeteren.

We kijken nu al uit naar de volgende mogelijkheden om onze connecties verder uit te bouwen en te versterken. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze succesvolle beurs!

Fire Safety & Security event