Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Nieuwe medewerker bij Cable Masters.

Welkom terug, Erik!

Erik Douma
14 Mar 2024

Bij Cable Masters geloven we in de kracht van ons team, de drijvende kracht achter ons succes. Daarom zijn we verheugd om een zeer speciale aankondiging te maken: vanaf 1 maart verwelkomen we Erik Douma weer in ons midden!

Erik is geen onbekende voor ons. Na een periode van nieuwe uitdagingen en ervaringen buiten ons bedrijf, heeft hij besloten terug te keren naar de plek die hij als thuis beschouwt. Met zijn uitgebreide kennis, ervaring en vooral zijn enthousiasme, zijn we ervan overtuigd dat Erik een cruciale rol zal spelen in niet alleen het versterken van onze relaties met bestaande klanten, maar ook in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en markten.

Erik’s terugkeer onderstreept onze toewijding aan het koesteren van talent en het erkennen van de waarde die elke individuele medewerker toevoegt aan ons team. We zijn enthousiast om samen met Erik onze missie voort te zetten: het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan de industriemarkt.

Welkom terug, Erik! We kijken uit naar de energie, de ideeën en de expertise die je opnieuw in ons team brengt. Samen zullen we blijven werken aan het versterken van Cable Masters als de voorkeurspartner in de industrie.

Volg ons op onze sociale media kanalen voor updates en nieuws over ons team en onze projecten!