Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Team Cable Masters duikt de praktijk in!

Wij hadden een praktijkmiddag.

praktijk-middag-cable-masters
7 Feb 2024

Bij Cable Masters hebben we onlangs een unieke en waardevolle ervaring gedeeld: een praktijkmiddag geheel gewijd aan het thema Functiebehoud. Dit evenement gaf ons team de unieke kans om letterlijk de handen uit de mouwen te steken en direct te werken met het installatiemateriaal dat wij aan onze klanten leveren.

Hands-on ervaring met onze producten

Tijdens deze middag hebben we onze eigen producten bevestigd op verschillende ondergronden, een directe duik in de wereld van de installateurs die dagelijks met onze bevestigingsmaterialen werken. Het doel was om zelf te ervaren wat onze klanten meemaken bij het gebruik van onze producten in hun projecten.

Het belang van praktijkervaring

Bij Cable Masters staat de overtuiging centraal dat ware expertise voortkomt uit praktijkervaring. Als experts in ons vakgebied streven we ernaar niet alleen onze producten te verkopen, maar ook een diepgaand begrip te hebben van hoe deze functioneren in de echte wereld.

Inzichten en verbeteringen

De praktijkmiddag was niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een kans om de uitdagingen en voldoeningen die komen kijken bij het werken met onze producten uit de eerste hand te ervaren. Ons team heeft waardevolle inzichten opgedaan die ons zullen helpen onze klanten nog beter te adviseren en ondersteunen.

Toewijding aan continue verbetering

Deze ervaring onderstreept onze toewijding aan continue verbetering en het verdiepen van onze kennis. We geloven dat door zelf te ervaren wat onze klanten doormaken, we onze service en productaanbod kunnen blijven verfijnen om aan hun behoeften te voldoen.