Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Rick’s verhaal

Lees zijn verhaal over Cable Masters 2.0!

10 Mar 2024

Op 17 januari 2024 markeerde een belangrijk moment voor Cable Masters met de lancering van onze nieuwe website. Dit was de introductie van Cable Masters 2.0, een versie die ons team’s passie, enthousiasme, innovatievermogen en deskundigheid belichaamt.

Met deze vernieuwing hebben we een ambitieuze en inspirerende toekomstvisie voor Cable Masters neergezet. Deze stap onderstreept ook onze evolutie voorbij onze oorspronkelijke expertise in brandveiligheid. Hoewel dat onze basis blijft, hebben we ons aanbod uitgebreid met kabeloplossingen voor elke installatie en in elk segment, waarmee we onze veelzijdigheid en capaciteit om aan diverse behoeften te voldoen, benadrukken.

Ons vernieuwde logo en huisstijl versterken de identiteit van Cable Masters, ontworpen om niet alleen onze persoonlijkheid weer te geven maar ook onze betrouwbaarheid en deskundigheid. Deze elementen zijn zorgvuldig gekozen om onze waarden en ambities visueel te communiceren.

Deze herlancering symboliseert voor mij persoonlijk een nieuw begin. Na de overname in maart 2023, staat deze mijlpaal voor het nieuwe gezicht van Cable Masters – mijn Cable Masters – en vertegenwoordigt het een tijdperk van vernieuwing en groei. Het vieren van deze ontwikkeling met ons geweldige team vult me met enorme trots en vertrouwen in wat de toekomst ons brengt.

Met grote ambities en uitgebreide plannen voor de toekomst, ben ik ervan overtuigd dat we, samen met dit toegewijde team, al onze doelen kunnen bereiken en verder kunnen groeien.