Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Terugblik naar de lancering!

Kijk je met ons mee?

lancering-cable-masters
30 Jan 2024

Het is met groot enthousiasme dat we terugkijken op de onvergetelijke lancering van Cable Masters.

De lancering

Sinds dat speciale moment op 17 januari om 12:00 uur, zijn we overspoeld met geweldige reacties. Het is een bevestiging van de passie en het harde werk dat ons team in dit bedrijf heeft gestoken. De lancering was een viering van een nieuwe fase, een moment waarop we samenkwamen om te proosten op de toekomst.

We zijn dankbaar voor de overweldigende steun en positieve feedback die we van jullie, onze klanten en partners, hebben ontvangen. Jullie enthousiasme is wat ons motiveert om te blijven innoveren en de beste kabeloplossingen op de markt te brengen.

Een kijkje achter de schermen

Voor iedereen die de magie van onze lancering wil herbeleven of voor degenen die er niet bij konden zijn, hebben we een selectie van foto’s van ons proostmoment bij dit nieuwsbericht geplaatst. Voel de energie en passie die het team van Cable Masters heeft voor wat we doen, en krijg een glimp van de feestelijke sfeer die we samen hebben gecreëerd.

Vooruitkijken!

De lancering was slechts het begin. Met jullie steun kijken we uit naar een toekomst vol innovatie, groei en succes. Samen zullen we blijven werken aan het leveren van veilige, betrouwbare en hoogwaardige kabeloplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.