Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Wij staan op het FireSafety & Security Event 2024

Op 10 en 11 april in de Brabanthallen!

beurs
29 Feb 2024

Ben je klaar voor een van de meest invloedrijke evenementen in de brandveiligheid en beveiligingsindustrie dit jaar? Zet dan 10 & 11 april in je agenda, want het FireSafety & Security Event 2024 in de Brabanthallen, belooft een onmisbare bijeenkomst te worden voor professionals, innovators en bedrijven binnen deze cruciale sectoren.

Cable Masters is aanwezig

Cable Masters is trots om deel te nemen aan dit prestigieuze evenement en nodigt je van harte uit om ons te bezoeken. Je vindt ons op stand E.11, waar ons team klaarstaat om je te verwelkomen. Dit is jouw kans om de nieuwste trends, technologieën en oplossingen op het gebied van brandveiligheid en beveiliging te ontdekken. Bovendien kun je persoonlijk kennismaken met ons assortiment producten en diensten, en zien hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en beveiliging van jouw organisatie.

Waarom bezoeken?

Het FireSafety & Security Event 2024 is de perfecte gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, kennis te maken met de nieuwste innovaties en inzichten te verkrijgen die je kunnen helpen bij het navigeren door de uitdagingen en kansen in de brandveiligheid en beveiligingsindustrie. Of je nu op zoek bent naar oplossingen voor een specifiek probleem of gewoon de laatste trends wilt volgen, dit evenement heeft voor ieder wat wils.

    • Netwerken: Ontmoet vakgenoten, deel kennis en ervaringen, en bouw waardevolle relaties op.
    • Innovatie: Ontdek de nieuwste technologieën en oplossingen die de toekomst van brandveiligheid en beveiliging vormgeven.
    • Kennis: Verrijk je kennis door deel te nemen aan workshops, seminars en presentaties van experts uit de industrie.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op 10 & 11 april in de Brabanthallen, Den Bosch. Tot dan!

Heb je je nog niet ingeschreven?

Geen probleem! Registratie is nog steeds open en het beste nieuws is dat inschrijven volledig gratis is. Klik simpelweg op de volgende link om je registratie te voltooien:

Meld je hier gratis aan