Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

De synergie tussen Cable Masters en Connectron Network Systems.

Samen sterker.

Logo Connectron Network Systems
2 Apr 2024

In een wereld waar connectiviteit en veiligheid steeds belangrijker worden, is het essentieel dat bedrijven niet alleen innoveren maar ook samenwerken om de beste oplossingen aan hun klanten te bieden. Met trots kondigen wij een strategische samenwerking aan tussen Cable Masters en Connectron Network Systems die precies dit doel dient

Een bundeling van expertise

Cable Masters, bekend om zijn expertise in brandveilige kabeloplossingen, gaat hand in hand met Connectron Network Systems, een specialist in complete datanetwerken en gecertificeerde systemen. Door onze krachten te bundelen, creëren we een uniek aanbod dat de veiligheid en efficiëntie van datanetwerken naar een hoger niveau tilt. De Excel Networking Solutions, zijn innovaties in de wereld van datatransmissie, staan centraal in deze samenwerking.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor de bestaande klanten van zowel Cable Masters als Connectron Network Systems is het belangrijk om te weten dat deze samenwerking is ontworpen met de belangen van klanten in ons achterhoofd. Je kunt blijven rekenen op de hoogwaardige service en oplossingen die je van ons gewend bent. De samenwerking betekent simpelweg dat we nu nog bredere oplossingen kunnen aanbieden, dankzij onze gecombineerde expertise en middelen.

Uitgebreide oplossingen en diensten

Connectron Network Systems zal de brandveilige kabeloplossingen van Cable Masters onder de aandacht brengen bij hun relaties, terwijl Cable Masters de geavanceerde data oplossingen van Connectron Network Systems zal promoten bij haar klanten. Dit betekent dat alle klanten toegang krijgen tot een uitgebreid portfolio van producten en diensten, waardoor we beter in staat zijn om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Een gedeelde visie met landelijke dekking

De basis van onze samenwerking ligt in onze gedeelde waarden en visie. Beide bedrijven zijn erkende specialisten in hun vakgebied, gedreven door dezelfde passie en enthousiasme voor innovatie en klanttevredenheid. We delen een klantgerichte aanpak en een rol als expert in onze eigen domeinen. Deze synergie maakt onze samenwerking niet alleen logisch maar ook bijzonder krachtig.

Een belangrijk doel van onze samenwerking is het realiseren van een landelijke dekking, met name gericht op klanten die momenteel niet bij Connectron Network Systems of Cable Masters kopen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een breder publiek bereiken en onze oplossingen toegankelijker maken voor bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Samenwerken is samen werken

De samenwerking tussen Cable Masters en Connectron Network Systems is meer dan een zakelijke overeenkomst; het is een verbintenis om de markt te voorzien van veiligere, efficiëntere en nog betere oplossingen. Door onze expertise te bundelen, zijn we beter uitgerust om de meest complexe uitdagingen aan te gaan en onze klanten te ondersteunen met de beste technologieën.

Wij kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt en naar de voortzetting van onze missie om bedrijven en organisaties te voorzien van de hoogste kwaliteit in connectiviteits- en veiligheidsoplossingen. Samen staan we sterker in onze inzet voor innovatie, veiligheid en klanttevredenheid.