Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Schiphol tunnel

Ondergrondse, veilige en betrouwbare bekabeling.

De recente renovatie van de Schiphol tunnel door Strukton is een voorbeeld van de expertise van Cable Masters in complexe infrastructuurprojecten. Deze tunnel, een cruciaal onderdeel van de infrastructuur van Schiphol, onderging een significante upgrade, waaronder de aanpassing van de rook- en warmteafvoersystemen.

Efficiëntie en expertise in de Schiphol tunnel renovatie

De uitdaging van dit project lag in de strakke deadline: het moest binnen slechts 8 weekenden voltooid worden. Cable Masters speelde een sleutelrol in het managen van deze tijdsdruk, dankzij hun systeem dat langere ophangafstanden mogelijk maakt. Dit stelde Strukton in staat om efficiënter te werken onder de strakke tijdschema’s.

Naast het leveren van meer dan 40 kilometer aan kabels, de benodigde bevestigingsmaterialen en lasdozen, was Cable Masters ook betrokken bij het oplossen van diverse praktische problemen. De logistiek was een bijzondere uitdaging, aangezien de leveringen nauwkeurig afgestemd moesten worden op de werkzaamheden die elk weekend voltooid konden worden, terwijl er nauwelijks opslagruimte beschikbaar was.

Oplevering en samenwerking

Dankzij de nauwe samenwerking met Strukton kon Cable Masters ervoor zorgen dat het project niet alleen op tijd, maar ook compleet werd opgeleverd. Dit project benadrukt de capaciteit van Cable Masters om logistieke diensten te leveren en de specifieke systeemvoordelen die zij bieden in uitdagende projectomgevingen. Hun bijdrage aan de Schiphol tunnel renovatie onderstreept wederom hun toewijding aan kwaliteit en innovatie in de kabel- en installatiebranche.

Hulp nodig bij een infrastructuurproject?

Bij Cable Masters begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen die dergelijke projecten met zich meebrengen. Of het nu gaat om de renovatie van een tunnel, de aanleg van een nieuwe weg, of de upgrade van stedelijke nutsvoorzieningen, ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te helpen.

Wij bieden niet alleen hoogwaardige kabel- en bevestigingsoplossingen, maar ook deskundig advies en logistieke ondersteuning, afgestemd op de specifieke eisen van jouw project. Onze expertise in het managen van complexe projecten, gecombineerd met onze toewijding aan kwaliteit en innovatie, maakt ons de ideale partner voor jouw infrastructuur uitdagingen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen jouw project tot een succes kunnen maken.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.