Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Smartgate Schiphol

Cable Masters versterkt grensbeveiliging met innovatieve kabeltechnologie.

Schiphol, een van de drukste luchthavens van Europa, staat bekend om zijn voortdurende innovaties en verbeteringen in veiligheid en efficiëntie. Een recent hoogtepunt in deze ontwikkelingen is het Smartgate Schiphol project, waar wij van Cable Masters in mochten meedenken.

Wat is SmartGate Schiphol?

SmartGate Schiphol is een innovatief project dat is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende partijen in het publiek-private samenwerkingsverband BPVS (Beveiliging en Publieke Veiligheid Schiphol). Dit initiatief is gericht op het verbeteren van de concurrentiepositie van Schiphol op het gebied van vrachtvervoer. De kern van SmartGate is het optimaliseren van de controle op goederenstromen, met als doel deze sneller, veiliger, efficiënter en kosteneffectiever te maken. Een cruciaal element van SmartGate is het nieuwe Joint Inspection Centre (JIC), waar handhavingsdiensten centraal alle goederen scannen die de buitengrens van de Europese Unie passeren. Dit geavanceerde centrum speelt een sleutelrol in het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie van goederentransport via Schiphol.

In samenwerking met Klaver

Voor de installatie van geavanceerde beveiligingssystemen in dit complex, werd Klaver Technisch Bedrijf ingeschakeld. Klaver koos ervoor om samen te werken met hun vertrouwde partner, Cable Masters, die hun uitgebreide expertise in kabelmanagement voor dergelijke systemen heeft ingebracht. Samen hebben we zorgvuldig de te gebruiken systemen geselecteerd, waarbij installatiegemak werd gecombineerd met een gecertificeerde installatie.

Onze essentiële bijdrage aan Smartgate Schiphol

Voor het Smartgate Schiphol project heeft Cable Masters een reeks Functiebehoud systemen geleverd. Deze systemen zijn cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van het gebouw. Door hun diepgaande kennis en hoogwaardige producten heeft Cable Masters bijgedragen aan een vlekkeloze integratie van de beveiligingssystemen. Dit project benadrukt wederom de toewijding van Cable Masters aan kwaliteit en innovatie, ditmaal in de context van een van de meest dynamische en technologisch geavanceerde omgevingen in Nederland.

Wij denken graag mee met jouw project!

Het SmartGate Schiphol project is een schitterende demonstratie van de expertise en inzet van Cable Masters. Ons team is trots op de cruciale rol die we hebben vervuld in dit hoogtechnologische project en kijkt uit naar toekomstige projecten waar we de grenzen van technologische innovatie kunnen verleggen. Ben je benieuwd hoe onze kennis en vaardigheden jouw project kunnen verrijken? Neem dan gerust contact op met onze ervaren specialisten.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.