Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Cable Masters ondersteunt het Brunel Solar Team

Samenwerken voor een duurzame toekomst

1 Sep 2023

In een tijd waarin duurzaamheid en innovatie centraal staan, slaan Cable Masters en het Brunel Solar Team de handen ineen. Deze unieke samenwerking symboliseert de gezamenlijke passie voor technologische vooruitgang en de ambitie om de grenzen van zonne-energie te verleggen. Lees alles over deze samenwerking.

Wat is het Brunel Solar Team?

Het Brunel Solar Team is een team van achttien gedreven studenten van de TU Delft. Het team heeft een duidelijke missie: de wereld bewust maken van de kracht van duurzame energie door middel van innovatie. Sinds hun indrukwekkende debuut in 2001, waarbij ze de World Solar Challenge wonnen, heeft het team zich ingezet om de mogelijkheden van zonne-energie op het wereldtoneel te demonstreren.

Een nieuwe innovatie

Dit jaar introduceert het team de Nuna 12, een geavanceerde zonne-auto die zal strijden in de prestigieuze Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Na een reeks uitdagingen in de afgelopen jaren, waaronder het afgelasten van het evenement en het tragische verlies van Nuna X door brand, is het team vastberadener dan ooit om de felbegeerde titel van ‘Wereldkampioen’ terug te winnen

Wat heeft Cable Masters hierin betekent?

Cable Masters is trots om deel uit te maken van dit inspirerende initiatief. Als leverancier van de bekabeling voor de Nuna 12 dragen wij actief bij aan de missie en doelstellingen van het Brunel Solar Team. Onze expertise in het leveren van kwalitatief hoogwaardige en veilige kabels zorgt ervoor dat het team kan vertrouwen op betrouwbare technologie tijdens de race. Onze betrokkenheid bij dit project weerspiegelt ook onze toewijding aan duurzaamheid en het stimuleren van innovaties in de overgang naar duurzame energieoplossingen.

Racen naar een groenere toekomst

“Wij geloven in de kracht van samenwerking en innovatie. Door onze krachten te bundelen met het Brunel Solar Team, spelen we een actieve rol in de voorhoede van duurzame technologie!” zegt Rick Noordanus van Cable Masters.
Namens het hele team van Cable Masters wensen wij het Brunel Solar Team veel succes met de Nuna 12 in Australië. We kijken uit naar een spannende race en hopen op een overwinning voor het team!