Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

De overname van Cable Masters

De overname van Cable Masters

29 Mar 2023

Goed nieuws voor Cable Masters! Er waait een frisse wind door het bedrijf met een spannende ontwikkeling die onlangs heeft plaatsgevonden. Lees verder voor alle details over deze nieuwe wending in het verhaal van Cable Masters.

Het is officieel

Op 29 maart 2023 begon een nieuw hoofdstuk voor Cable Masters. Na een reis die in januari 2022 van start ging, heeft Rick Noordanus met trots de leiding van dit gerenommeerde familiebedrijf overgenomen. Rick kijkt met veel plezier en uitdaging naar de toekomst en heeft zin om de rijke traditie van Cable Masters voort te zetten en naar nieuwe hoogten te tillen.

Bedankt, Ton!

We willen onze diepe waardering uitspreken voor Ton Schipper. Zijn vertrouwen en onwankelbare steun waren essentieel tijdens deze overgang. Zijn ondersteuning heeft ons in staat gesteld deze geweldige kans volledig te benutten.

Wat heeft Cable Masters hierin betekent?

Met ons toegewijde en gepassioneerde team kijken we met optimisme naar de toekomst. De gezamenlijke passie, drive en ambitie van het team van Cable Masters B.V. is wat het bedrijf uniek maakt. We zijn vastberaden om te blijven groeien, innoveren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.