Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Centraal station Rotterdam

Ondersteuning bij brandmeldinstallatie, rook- en warmteafvoerinstallatie en centrale noodverlichting.

Het Centraal Station Rotterdam, een van de meest levendige en belangrijke verkeersknooppunten in Nederland, heeft onlangs een belangrijke upgrade ondergaan. TES Installatietechniek heeft de verantwoordelijkheid genomen voor het opnieuw aanleggen van de brandmeldinstallatie, rook- en warmteafvoerinstallatie en centrale noodverlichting in het station.

Innovatieve veiligheidsoplossingen van Cable Masters

Cable Masters heeft een cruciale rol gespeeld in dit project door het leveren van de benodigde Functiebehoud bij brand systemen. Deze systemen zijn in nauw overleg met Cable Masters geselecteerd, om ervoor te zorgen dat de installatie niet alleen de veiligheid maximaliseert, maar ook eenvoudig te monteren is. Door deze samenwerking kon een optimale balans worden gevonden tussen veiligheid en installatiegemak.

Advies en systeemoplossing op maat

De bijdrage van Cable Masters ging verder dan alleen het leveren van producten; ze boden ook volledige systeemoplossingen en deskundig advies. Dit zorgde ervoor dat het Centraal Station Rotterdam niet alleen een veiligere, maar ook een efficiëntere omgeving werd voor de duizenden reizigers die dagelijks het station gebruiken. Hun expertise en kwalitatief hoogwaardige producten hebben wederom bewezen essentieel te zijn voor het succesvol voltooien van complexe veiligheidsprojecten. Cable Masters blijft daarmee een betrouwbare partner in de kabel- en installatiebranche, gedreven door innovatie en kwaliteit.

Ondersteuning nodig bij een infraproject?

Cable Masters is volledig uitgerust om de unieke complexiteiten en uitdagingen van dergelijke ondernemingen aan te pakken. Of je project nu bestaat uit het vernieuwen van een tunnel, het ontwikkelen van nieuwe wegen, of het verbeteren van stedelijke voorzieningen, ons team van deskundigen staat klaar om je bij te staan. Wij leveren niet alleen topkwaliteit in kabel- en bevestigingsmaterialen, maar bieden ook professioneel advies en logistieke steun, specifiek afgestemd op de behoeften van jouw project. Onze ervaring in het leiden van ingewikkelde projecten, gecombineerd met onze focus op kwaliteit en innovatie, positioneert ons als de perfecte partner voor jouw infrastructuurprojecten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.