Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Waar expertise en innovatie samenkomen voor veilige en duurzame functiebehoud oplossingen.

High tech campus Eindhoven

Voor Cable Masters stond het afgelopen jaar in het teken van een bijzonder project op de High Tech Campus in Eindhoven. De klant, wiens naam vertrouwelijk blijft, had behoefte aan een op maat gemaakte oplossing die functiebehoud waarborgt. Dit project illustreert het vermogen van Cable Masters om complexe vraagstukken aan te pakken door nauwe samenwerking met de klant, de inzet van onze expertise en het bieden van betrouwbare en veilige kabeloplossingen.

De uitdaging bij de High Tech Campus

Bij de interne renovatie en herindeling van een pand op de High Tech Campus Eindhoven, kwam de noodzaak naar voren om de bestaande brandmeld- en ontruimingsinstallaties te reviseren. Dit hield in dat de installaties aangepast moesten worden aan de nieuwe indeling en gebruikers van het pand, waarbij de essentiële eis was dat het systeem binnen een tijdsbestek van 30 minuten functioneel moest blijven in geval van brand. Dit vereiste een zorgvuldige selectie van kabels, montageoplossingen en een naleving van strenge normen en eisen.

Van analyse tot actie

Het team van Cable Masters, onder leiding van specialist Ricardo, heeft samen met de klant een grondige inspectie op locatie uitgevoerd. Deze directe betrokkenheid ter plaatse maakte het mogelijk om specifieke vraagstukken te identificeren en te beantwoorden, zoals de keuze van kabels, montagemogelijkheden en de toepassing van functiebehoud beugels (zie installatiemateriaal). De unieke aanpak van Cable Masters, waarbij de nadruk ligt op samenwerking, expertise en snelle reactietijden, kwam goed van pas bij dit project.

Op maat gemaakte oplossingen: De sleutel tot succesvolle implementatie

Voor de realisatie van het project koos Cable Masters voor een aanpak waarbij gebruik werd gemaakt van functiebehoud kabels en montageoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in bestaande gebouwen waarbij ze in beton gestort worden. De gekozen oplossing zorgde ervoor dat de installatie niet alleen voldeed aan de gestelde eisen van functiebehoud maar ook aan de normen voor veiligheid en duurzaamheid. Dit alles werd bereikt terwijl de deadline voor oplevering strikt werd nageleefd, mede dankzij de efficiënte projectmanagementvaardigheden van het team en de relaties met vooraanstaande leveranciers.

Het resultaat was boven verwachting

Het project werd gekenmerkt door een reeks sterke punten: van de nauwe samenwerking en de inzet van specialistische kennis tot de snelle en effectieve communicatie binnen Cable Masters. Deze factoren, in combinatie met een uitgebreide voorraad en de flexibiliteit om alternatieve oplossingen te bieden, resulteren in een succesvolle implementatie die met vlag en wimpel slaagde voor de inspectie.

Cable Masters voor jouw project?

Cable Masters fungeerde in dit project als een betrouwbare partner voor complexe en technisch uitdagende projecten. Met een focus op veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie blijft Cable Masters toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen en eisen van klanten. Ben je op zoek naar betrouwbare kabels voor jouw project? Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te verkennen.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.