Aanvraagformulier inloggegevens

"*" indicates required fields

Velden met een * zijn verplicht
Wij sturen binnen 8 uur jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mailadres.

Stuurstroomkabels en voedingskabels voor betrouwbare energievoorziening bij calamiteiten.

ziekenhuis-in-rotterdam

Voor een ziekenhuis in de omgeving van Rotterdam heeft Cable Masters een nieuwe noodstroomvoorziening voorzien van de juiste kabels. Dit project, ontworpen om volledige operationele continuïteit te garanderen, markeert een belangrijke stap in de richting van toekomstbestendige gezondheidszorg.

Het project

Het project omvatte de installatie van noodstroomaggregaten, waarbij Cable Masters de benodigde stuurstroom- en voedingskabels leverde. Deze noodstroomaggregaten kunnen het gehele ziekenhuis van stroom voorzien tijdens een stroomuitval.

Deze voorziening, cruciaal voor het behoud van levensreddende diensten en medische behandelingen tijdens calamiteiten, is geïmplementeerd als onderdeel van een uitbreiding van de ziekenhuis faciliteiten. Dit zorgt ervoor dat het systeem kan worden aangepast en geschaald naargelang de behoeften van het ziekenhuis toenemen.

Bekabeling en implementatie

Het project vereiste zorgvuldige planning en uitvoering van de bekabelingsinfrastructuur. Stuurstroomkabels en voedingskabels vormden de ruggengraat van het systeem, ontworpen om maximale betrouwbaarheid en minimale onderbreking te garanderen.

De samenwerking met een ervaren installateur zorgt voor een naadloze implementatie. De expertise van de installateur op het gebied van noodstroomvoorzieningen bij ziekenhuizen zorgt ervoor dat het project voldoet aan alle technische en veiligheidsnormen.

 

Projecten in de zorgsector

Cable Masters’ expertise en innovatieve benadering zijn prominent aanwezig in de zorgsector, waar we samen met een vertrouwde installateur verschillende succesvolle noodstroom projecten voor ziekenhuizen hebben gerealiseerd. Onze projecten benadrukken onze focus op veiligheid en toekomstgerichtheid, en vestigen onze reputatie als de voorkeurspartner voor zorginstellingen.

Zoek je deskundigheid voor een project? Ons team staat klaar om je te ondersteunen met innovatieve kabeloplossingen. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Contact opnemen?

Kom in contact met Cable Masters.

Wij vinden onafhankelijke, passende kabeloplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Edward,Badri & Ritish

Kabelspecialisten

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.

Wij denken graag met je mee

Voor gespecialiseerd advies bekijken wij graag jouw project op locatie. Zo kunnen we meedenken over de meest geschikte kabeloplossing.